USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині затримали турків з паспортами-фальшивками

7 Лютого 2011 10:22
Співробітники пункту пропуску «Ягодин», що у Волинській області, затримали у суботу двох незаконних мігрантів.
Порушники – 20 та 24-річний громадяни Туреччини – їхали поїздом «Київ-Берлін». Під час перевірки документів обидва пред’явили спеціальні паспорти, які виявилися повністю підробленими. Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Держприкордонслужби.
У наданих на контроль паперах експерти Держприкордонслужби виявили помилки, численні відмінності шрифтів від зразка, відсутність деяких захисних елементів.
Як виявилося, турки легально прибули в Україну через аеропорт Одеси. Щоб дістатися Німеччини, вони купили в себе на батьківщині фальшиві документи, за які заплатили по 450 доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus