USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині завелися «липові» податківці

26 Січня 2011 15:45
До керівників чи власників волинських ресторанів та готелів телефонують зловмисники і, назвавшись високопосадовцями Державної податкової служби України, вимагають матеріальних благ.
Про це на брифінгу 26 січня повідомив начальник відділу внутрішньої безпеки при ДПА в області Олег Власюк, повідомляють Відомості-UA.
У поле зору цих псевдоподатківців потрапляють відомі та престижні заклади громадського харчування і відпочинку Волині. А шахраї замовляють частування, вимагають поповнити рахунки мобільних телефонів на декілька тисяч гривень.
«Минулої доби на телефон довіри відділу внутрішньої безпеки ДПА в області постійно телефонували представники сфери обслуговування і повідомляли про такі факти», – розповів Олег Власюк.
За його словами, новоспечені податківці не гребують погрозами, коли розуміють, що їх замовлення не сприймають серйозно, та обіцяють позапланові перевірки платників податків.
«У податковій службі немає таких працівників, іменами яких представляються шахраї, – наголосив Олег Власюк, – тому не піддавайтеся на вмовляння і погрози цих зловмисників».
Про такі зловживання податківці просять повідомляти за номером телефону довіри (0332) 729264, який працює цілодобово.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 26 Січня 2011 16:47
А почему им верят? Риторический вопрос, правда. Не стоит его задавать "начальнику відділу внутрішньої безпеки при ДПА в області Олегу Власюку".
Хохма Показати IP 26 Січня 2011 18:11
Справа в тому, що це звичні методи роботи податківців і як я маю відрізнити липового з посвідченням від натурального з нелиповим апетитом?
Бажана Показати IP 26 Січня 2011 18:43
Саме так!! А як нам знати усі прізвища працівників ДПА? І кому що давати ?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus