USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині зірвано будівництво доріг під Євро-2012

20 Жовтня 2008 11:54
Із запланованих майже 160 мільйонів гривень на будівництво і реконструкцію доріг державного значення на Волині освоєно лише 26 мільйонів. Ще робіт на 11 мільйонів – умовно прийнято. Про це йшлося під час апаратної наради у голови ОДА Миколи Романюка, – інформує 20 жовтня репортер «Волинських Новин».
Hасамперед провалено роботи на дорозі Київ-Ковель-Ягодин, будівництво якого передбачено програмою Євро-2012. Т.в.о. начальника служби автодоріг у Волинській області Анатолій Посполітак пояснив низькі темпи виконання робіт тривалістю виготовлення  технічно-кошторисної документації та затяжними дощами.
Окрім того, в ОДА обурені дискримінаційним підходом по ремонту доріг місцевого значення: якщо у Луцькому чи Ківерцівському районах плани перевиконуються у кілька разів, то в поліських районах – часто недовиконуються.
Як зазначив начальник головного управління промисловості та розвою інфраструктури ОДА Микола Кучеренко, на кілометр дороги в Луцькому, Рожищенському та Ківерцівському районах витрачали 20-36 тисяч гривень. Натомість у поліських районах цей показник становить 4-6 тисячі гривень. на запитання губернатора, чому така дискримінація районів у ремонті доріг, пан Посполітак відмовився відповідати.
Голова Волиньради Анатолій Грицюк запевнив, що будівництво дороги Київ-Ковель-Ягодин зірвано стараннями не нинішнього голови служби автодоріг області Віталія Єрка, а колишнього очільника Миколи Гнатіва. Він зазначив, за вісім місяців роботи пана Єрка на цій посаді до нього приходило 28 різноманітних перевірок – від СБУ, КРУ, ДСБЕЗ та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus