USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині знайшли 20 ящиків з «нічийним» одягом

13 Липня 2013 18:00
Днями, поблизу пункту пропуску «Ягодин» співробітники Державної прикордонної служби України виявили 20 ящиків із одягом.
Про те, що клунки приховали працівники «Укравтодору», прикривши сміттям, повідомив прес-секретар Луцького прикордонного загону підполковник Олег Личковський, - інформує «Волинська газета».
Як виявилося, хтось із працівників прикордонних нарядів пункту пропуску помітив, що на мосту через Західний Буг у черзі автомобілів жваво метушиться група осіб.
Саме в цей час під мостом проводили регламентні роботи працівники волинського «Автодору». Вони прибирали територію та викошували траву. Перевіряючи прилеглу місцевість охоронці кордону розгледіли, як один із робітників вантажить на причеп трактора картонний ящик. До того ж, аби правоохоронці не виявили товар, його прикинули зверху сміттям. Загалом у причеп встигли завантажити 20 ящиків. Як з'ясувалося, у них було сховано одяг. Через спробу незаконного переміщення товарів на місце були викликані працівники митниці.
Під час проведення опитування затриманих стало відомо, що товар належить невідомій особі, яка перебувала в черзі на мосту та скинула його до низу. Невідомий пообіцяв забрати «своє» поблизу пункту пропуску біля автозаправної станції.
Наразі про подію проінформовано МВС та СБУ, а чоловікам доведеться відповідати відповідно до чинного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Певно Показати IP 13 Липня 2013 18:07
Певно гуманітарку везли
М Показати IP 13 Липня 2013 18:22
Погранци самi хотiли шатнути цей товар, а митники побачили на камеру це дiйство... от i зупинили прикордонний беспредел!!! Пишiть правду!!!
СВІДОК Показати IP 14 Липня 2013 17:05
Зажали для погранцов пару тройку рубчиків от ті й здали, жаба задавила!от така то правда. Митникі під носом не бачать що робиться не те що по камерах,90% з яких не працюють. А хлопци молодци!
Знайка Показати IP 14 Липня 2013 23:50
Ну да, там навіть молоді спеціалісти за кілька років квартири в обласному центрі купують...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus