USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знайшли додаткові гроші для громад

29 Лютого 2012 12:42
Волинські обласні рада та державна адміністрація підписали угоду про співпрацю із Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні.

Урочистості з цієї нагоди відбулися 29 лютого у стінах «білого дому».

Співпраця між Державним фондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні для Волині, стверджують голова обласної ради Володимир Войтович та голова ОДА Борис Клімчук, є надзвичайно корисною.

Так, перед підписанням угоди владці та представники фонду організували конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування і нагородили переможців. Таких «щасливчиків» виявилось дев’ятеро. Один із проектів спрямований на популяризацію спорту, зокрема, проведення міжнародного турніру з футболу «Турійське мінієвро-2012».

Як зауважив голова облради Володимир Войтович, кількість проектів - таки замала для Волині.

«Враховуючи те, що подано на конкурс було 35 проектів, а лише 9 виграли… Це мало для Волині», - сказав Войтович. Мовляв, треба більше працювати.

Також очільник обласної громади додав, що конкурси проектів – хороша нагода залучити додаткові кошти для вирішення найактуальніших проблем і розвитку громадських ініціатив.

А губернатор області Борис Клімчук розповів про досвід реалізації таких проектів у інших країнах. Відтак, вважає, що розвиток такого руху на Волині – позитив.

Перший заступник голови Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні Олена Тертишна відзначила небайдужість мешканців Волині. «Це свідчить про активну позицію волинян і хорошу роботу органів влади», - сказала Тертишна.

Так, угоду про співпрацю з Держфондом сприяння місцевому самоврядуванню в Україні підписали Володимир Войтович та Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus