USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На волинському фестивалі виступила «Табула раса». ФОТО

5 Червня 2012 15:21
Перша неділя червня, за традицією, зібрала більше тисячі охочих пофестивалити під Рожищем. Розважали публіку старожили української естради – гурт «Табула раса».

Щорічний фестиваль зеленого туризму «Рожищенська Мальованка» відбувся 3 червня у селі Дубище Рожищенського району.

Цьогоріч дійство відбулося вп’яте. Традиційно публіку розважали майстер-класи, конкурси та музичні сюрпризи.





Велика територія шинку «Мальованка» зібрала більше тисячі людей, охочих доєднатись до автентичних українських традицій.




Мета етнофестивалю – долучити людей до національної культурної спадщини України, ознайомити їх з народними традиціями. Такий захід – хороший відпочинок і для старшого покоління, і для молоді. Відтак, «Рожищенську Мальованку» можна сміливо назвати сімейним святом.



Цього року на фестивалі можна було спостерігати за народними умільцями, розважатись на ігрових атракціонах, взяти участь у конкурсі на найдовшу косу, заспівати караоке українських пісень, послухати виступи троїстих музик, Алли Опейди, В’ячеслава Судими, Василя Чепелюка, колективу «Терлич».


Традиційно відвідувачі побачили ярмарок виробів народних умільців, де були представлені роботи з глини, дерева, лози, вишиванки та ляльки-мотанки. На території заходу розміщувались торгові точки з різноманітними наїдками та зручні бесідки, місця для відпочинку, тому голодним не залишився ніхто, а втома була лише від запальних танців.







Родзинкою свята став виступ відомого українського гурту «Табула раса», а на етновечорницях гості танцювали під виступ «Luchesk Band». Завершилось дійство красивим феєрверком і запевненням, що наступного року буде ще цікавіше.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Life Показати IP 5 Червня 2012 19:04
"Мета етнофестивалю – долучити людей до національної культурної спадщини України" А знизу фото "майстра" зі сладкою ватою! Єтнос-блин! :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus