USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «Волиньвугіллі» критична ситуація, – влада

29 Липня 2009 17:28
Під час засідання колегії облдержадміністрації виконувачка обов’язків голови Волинської ДПА Мирослава Конечна розповіла, що станом на 1 липня податковий борг ДП «Волиньвугілля» становив 31,5 мільйона гривень. Всього в упродовж першого півріччя 2009-го підприємство сплатило до Держбюджету 2,7 мільйона гривень платежів (тобто 22,3% від нарахованих обсягів). Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі глави ОДА.
 
Органи державної податкової служби області вживають низку заходів, спрямованих на скорочення податкового боргу ДП «Волиньвугілля». Зокрема було направлено ряд листів з вимогами розроблення графіку реструктуризації боргів та попередженнями про можливість аукціону заставного майна підприємства, кошти від якого використають для погашення боргів.
Представник підприємства розповів, що на ДП «Волиньвугілля» склалася непроста ситуація з обіговими коштами, яких заледве вистачає на зарплату. Гроші, які отримують від реалізації продукції, спрямовують на оплату за енергоносії, капітальні ремонти обладнання. В той же час, належні компенсації на часткове покриття витрат по собівартості продукції, на охорону праці , на технічне переоснащення та капітальний ремонт підприємство отримує із значною затримкою та у значно менших обсягах, ніж це задекларовано.
Заслухавши обидві сторони, голова облдержадміністрації Микола Романюк запевнив, що обласна влада буде працювати із Міністерством вугільної промисловості для розв’язання непростої ситуації на підприємстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus