USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На виборах у Любешівському районі перемогли комуністи

2 Листопада 2010 18:18
У Любешівському районі Волинської області на виборах у багатомандатному виборчому окрузі до Волинської облради найбільше голосів набрав список Комуністичної партії України.
Список КПУ до облради тут підтримали понад п’ять тисяч виборців - 26,8%, повідомляє «ВІП» із посиланням на облвиборчком.
На другому місці – Партія регіонів із 16,5%, на третьому – ВО «Батьківщина» із 13,7%. «Свобода» у Любешівському районі не змогла навіть подолати прохідний бар’єр, набравши 2,6%.
Однак провести депутатів до облради за списками Компартії не вийде – на Волині загалом на неї проголосували лише 9,1 тисячі людей, або 2,3%.
Однак вперше за багато років КПУ таки буде представлена у Волиньраді. Мажоритарний округ в Любешівському районі №18 виграв комуніст Петро Бущик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Антифашист Показати IP 2 Листопада 2010 18:40
Цікаво, який він з себе? Скільки йому років, бо кажуть, що середній вік комуніста - 89! Оце Волинь має "релікта!! "Фоліант"! Недаремно кордупель Адам Мартинюк їздив по поліських селах і розкидався грошима: кому 40 тисяч, кому - 70 і все "на церкву". Комуняки душили Церкву і духовність, в Поволжжі у 1918 році за вказівками дідуся Леніна було одночасно страчено понад 100 священників. А зараз Мартинюк дає на "церкву". Скільки цей "маломерка" ще буде протирати штани в ВР? Його партію давно зїли червяки, а тих червяків зїли інші червяки. А ще цікаво: яке походження мають ці гроші? Може свою зарплату роздавав? Падлюка! Фашист!
Ласковая до Антифашист Показати IP 3 Листопада 2010 10:08
ну чого ви так на нього. Він не тільки на церкву гроші дає. Він жителям свого села значно допомагає. Вони там живуть як при комунізмі (якщо дивитись очима комуністів).
знаючий Показати IP 2 Листопада 2010 19:50
Приїєдив перед місцевими виборами до Любешівщини пан Мартинюк, сам родом з цього району с.Ветли. їдив по селах роздавав гроші та обіцянки. Так у с. Березна Воля на церкву дав 30000 грн, і пообіцяв зробити до села дорогу. Якщо не зробить дорогу до виборів до ВР, пролетить як фанера над Києвом!
Ko3bMa Показати IP 2 Листопада 2010 20:04
0_o оужас
Мішка до Ko3bMa Показати IP 2 Листопада 2010 20:42
А в чому ужас то?
петро Показати IP 2 Листопада 2010 20:18
забиті поліщуки - славних прадідів великих правнуки погані. фу
Ласковая до петро Показати IP 3 Листопада 2010 10:17
Не такі вже й забиті. Тарас Михалик - футболіст з Любешова, Альона Гетьманчук - директор Інституту світової політики і т.д.
злюка Показати IP 2 Листопада 2010 20:36
голосували любішовці не за компартію, а за адамчика. недалекі полішуки не беруть до уваги те, що мартинюк не завжди буде віце-спікером, та й комуністи втрачають свій електорат, бо бабусі-дідусі – не дункани маклаути, не вічно живуть. а не сидітиме мартинюк на вул. грушевській, то оті «багатомандатники» не вартуватимуть і яйця виїдженого...
Ір Показати IP 2 Листопада 2010 21:49
Бущик,шнирь Мартинюка.
Мішка Показати IP 2 Листопада 2010 21:53
нічого в цьому поганого не бачу... Це не дивно, що саме Любешів і район проголосували більшістю за Компартію України, Петро Григорович Бущик та Адам Іванович Мартинюк, зробили разом для Любешова і района, набагато більше ніж наша влада за 20років для України, так шо вибачайте, а якщо ви цього не розумієте... Тоді вибачайте...
нацик Показати IP 3 Листопада 2010 08:09
Я в шоці, чим люди які там живут думають? Мені завжди було цікаво, ці люди (які живуть у вищезгаданому районі) за ідею голусють чи з поваги до пана мартинюка? Одне тішить, що з кожним роком прихильників в цієї паразитальної ідеології меншає через природні процеси.Комуняку на гіляку!!! Слава Україні!!!!!
Ласковая до нацик Показати IP 3 Листопада 2010 10:20
Якби там були інші достойні кандидати, то голосували б за них. Вибирали ж людину, яка буде відстоювати інтереси району в обласній раді. А до якої партії він відноситься не має значення. Аби людям тільки краще жилося.
Микола до нацик Показати IP 3 Листопада 2010 10:37
Ці люди ще не знають, що СеРеСеР розвалився...:)
Іван Показати IP 3 Листопада 2010 09:18
"Мішка", запитай своїх "кумирів", за чиї гроші вони це робили? Комуняки за 70 років загубили 70 мільонів людей! Концтабори, ГУЛАГи, Волгодони, Магадан і Колима... Людей кидали в бетономішалки. Там могили мільйонів українців. На місці Мартинюка, я б соромився приїхати на Волинь!!! Собаки червиві, людоїди, душителі! Моєму діду, в якого була хата під бляхою і який працював на землі по 18 годин в добу і спав, пасучи вночі коня, дали на збір на Колиму 6 годин. Він не взяв нічого - усе залишив комунякам, щоб подавились. Людиноненависники!!!!!
Лучанин Показати IP 3 Листопада 2010 09:27
Любешівці проголосували за комуністів тому, що А. Мартинюк дійсно багато робить і пообіцяв зробити для Любешівського району. Те, що вони так проголосували це їх вибір, який підтверджений матеріально. Бущик це колишній лектор райкому партії - комуніст, а син бізнесмен у Любешові. Ось такі погляди у поколіннях!
Пацик Показати IP 3 Листопада 2010 09:30
Бущика треба окремо посадити в сесійній залі Волинської облради. І одягнути намордник. А краще обмежити або прогнати ср.... мітлою, комуняку!
Андрій С Показати IP 3 Листопада 2010 10:35
ПЕдарасти!!!!!!!!!
Клим Трутрунькевич Показати IP 3 Листопада 2010 14:59
Любешівці, як народ відсталий, по-радянськи славлять і кланяються палачам, людям з "талантами" садистів, славлять тих, хто робив спроби увійти в історію через ворота пекла, щляхом здійснення того, на що не може відважитись нормальна людина з почуттям сорому і совісті. Насправді, більшовики в революцію прийшли не для того, щоб померти за визволення робітничого класу, а, перш за все, для того, щоб задовільнити свої амбіції, непомірну гординю, щоб через кров інших, ні в чому не винних людей, звершити щось таке, що до тебе ніхто не звершував. "Звершення" усім відомі, щоправда - ще не всі... Любешівці, очевидно, слабенько знайомі з цими "звершеннями", а Мартинюк пишається тим положенням, яке сьогодні займає. Примітивна людина, як двері до сараю.
злюка до Клим Трутрунькевич Показати IP 3 Листопада 2010 16:12
солідарна із позицією клима. любешівці відсталі, комуністична ідеологія – ідеалогія терору, а мартинюк – примітив, який грає на примітивній психології поліщуків, де все купується і продається...
Мішка Показати IP 3 Листопада 2010 17:52
Ой людонькі, які ж всі обізнані... Не знаючи людину, починаєте хаїти її зза плеча... Вам повинно бути соромно... Всі ті комуняки. як ви кажете зараз понастроювали палаци і позабирали гектарами державні землі... натомість нинішні комуністи немаєть нічого, мають квартиру і то добре, я вже не кажу про машину, фку не кожен може собі дозволити... За то ті всі, що зараз штовхають лозунги перефразовані тих часів і понавідкривали купу нових партій, живуть і в жоп... бачили простий люд... Ви мені скажіть хоч одного депутата, міністра чи можливо президент. зробив стільки скільки Мартинюк для Любешівщині, НІ такого немає ні одного! Так що вибачте люди. паразитують ті партії котрі на старих лозунгах повиїжджали в місто на дорогих автомобілях, позалазили на дахи своїх угідь і вказують, нам, простому люду, як треба жити... Оце паскудство!
Клим Трутрунькевич Показати IP 3 Листопада 2010 18:14
Мішка або не може забути значок жовтеняти з кучерявим Володею Ульяновим і цей значок донині залишається в сутінках його підсвідомості, або пє антифриз, чи рідину для миття вікон.
M Показати IP 3 Листопада 2010 19:19
Я не знаю тих людей, які від Любешова пройшли, але скидається на те, що не бачили там люди висилок в Сибір і розстрілів по тюрмах НКВС. Забули, напевне, що їх батьки-діди гинули в лісах за волю України від рук тих, за кого вони зараз голосують. Стидоття за те, що таке є на Волині, де утворилась УПА!
Мішка Показати IP 4 Листопада 2010 14:59
УПА - піда....чна організація. котра губила (позбавляла) життя українців та й не тільки українців, а багато народів... Ви документи в архівах погортайте, а тоді будете виказувати свою точку зору, це фашисти, котрі боролися за свої ідеали, а не за народні... Вільна Україна???? На те, маємо і живемо в сраці і то в сраці якої не бачила жодна з країн світу... Бовдури....
Мішка Показати IP 4 Листопада 2010 15:03
Клим Трутрунькевич, мені 25 років і за ці роки я встиг розпізнати брехню... А от ти ні... Жалкую... Єдине що ми маємо за ці 20 років, це от таких - як ви, незрозумілих, непонятливих і роблячих те що їм кажуть... Оце і все... Стадним інстинктом це називається... Ну і боріться за ...обану вільну Україну, без інших держав ми НІХТО...
Клим Трутрунькевич Показати IP 4 Листопада 2010 15:31
Мова йде про комуністів і про те, що вони натворили. Я жодним словом не зачепив УПА і не висловлююсь, так як ти. Говори по темі, а то як ніби тобі не 25 років, а 5. Набирайся розуму, 25-річний Мішка. Пушкін в 17 років написав "Руслана і Людмилу", а ти пять слів до купи не можеш зліпити і переходиш на ненормативну лексику, що підкреслює слабкість людини, нервовість (а такий молодий!), цілковите незнання мови. З іншої сторони, мене дивує, що цю людиноненависницьку концепцію підтримує людина, якій 25 років! Пропищий ти навіки!
Мішка Показати IP 4 Листопада 2010 16:08
Клим Трутрунькевич Вибачайте, це адрусувалося не вам! Я роз’яснюю свою точку зору. на теперішній період життя простого люду... А те що люди котрі не знають історії, починають роз’яснювати мені та й не тільки мені, що комуністи вороги... То вибачте мене, треба було у 1917 році залишити все так як є і горбатився б наш народ на ПАНІВ...
історик Показати IP 4 Листопада 2010 16:36
Мішці. Ти просто наївний дурень. 1917 рік загальмував розвиток Російської імперії на 100 років. Наш народ горбився в колгоспах за копійчану оплату. Сільським людям до 60-х років не видавались паспорти, що стверджує, що селянин не міг залишити своє ярмо. Микита Хрущов увійшов в історію тим, що вдруге відмінив колгоспрне кріпатцтво (через 100 років), паспортизувавши село, (вперше його відмінив у 1861 році цар Олександр Другий). Поради старших людей. 1. Не вивчай історії по надписах на стінах міських вбиралень. 2. Не вступай в полеміку з розумними людьми, щоб не виглядати ідіотом. 3. Не показуй напоказ свою дурість, 2. Працюй над собою. 2. Багато читай. Є сотні тисяч статей і книг по звірства більшовиків і комуністів, почитай їх хоч 0,000001% і будеш розумнішим.
Мішка Показати IP 5 Листопада 2010 13:45
От на теперішніх книжках ви і виховані... На здоров’я, живіть в "незалежній" державі!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus