USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У НАБУ і Генпрокуратури вимагають перевірити Савченка через його висловлювання

4 Лютого 2019 16:54
Перевірити голову Волинської ОДА Олександра Савченка через погрози держслужбовця та «оголошення війни» опозиційній політсилі просять в Національного Антикорупційного бюро України та Генеральної прокуратури України.

Про це йдеться в депутатському запиті Володимира Кучера, спрямованому на ім’я керівників вищезгаданих відомств.

Зокрема, депутат зазначає, що посадовець Олександр Савченко безпідставно звинуватив представників партії УКРОП у нібито підпалі техніки дружини голови Підгайцівської ОТГ. Окрім того, заявив, що готовий воювати з партією УКРОП і їх прибічниками.

На думку депутата, такі голослівні заяви порушують ч. 2 статті 10 Закону України «Про державну службу», відповідно до якої державний службовець не має права демонструвати свої політичні погляди та всіляко засвідчувати особливе ставлення до політичних партій.

«Війну» Олександром Савченко оголошено і мені особисто, адже я є як членом фракції УКРОП у Волинській обласній раді, так і учасником громадського формування «Варта порядку». Будь-які силові дії, спрямовані проти мене, або членів моєї сім’ї, вважатиму безпосереднім виконанням погроз, які висловив Олександр Ілліч Савченко», - пояснює депутат.

Нагадаємо, у ніч на 30 січня невідомі підпалили екскаватор і дві вантажівки, які належать дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Голова Волинської ОДА, не чекаючи початку слідства, вже встиг заявити, що за цим стоїть не хто інший, як «представники місцевого УКРОПу». Цю заяву спростував очільник волинського осередку Вячеслав Рубльов, який зазначив, що Савченко взяв на себе функцію суду і тисне на правоохоронців.

Заява Савченка про «оголошення війни» викликала у волинян найрізноманітнішу реакцію: від подиву та обурення, до жартів і кепкувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Носатий дядько Показати IP 4 Лютого 2019 17:13
Зверху стаття, в Хроніках Любарта, про сир пармезан sпижжжена з сайту ВВС. Соромно чуваки за вас.
Propagandist Показати IP 4 Лютого 2019 18:30
На голів обласних адміністрацій не поширюється дія Закону "Про державну службу", Кучер так сєбє знає закон...
скептик Показати IP 4 Лютого 2019 22:04
а йому як соловю ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus