USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

НАБУ отримало повний доступ до реєстру декларацій

11 Травня 2017 22:04
Національне антикорупційне бюро України відтепер має змогу опрацювати усі дані з реєстру через захищену криптографічними методами закриту мережу, повідомляє Еспресо.

Як зазначають в бюро, доступ значно спрощує та пришвидшує процедуру аналізу декларацій осіб, підслідних НАБУ, під час розслідувань кримінальних проваджень на предмет наявності в них ознак корупційних правопорушень.

Доступ до Єдиного держреєстру декларацій Бюро отримало 10 травня. За даними відомства, наразі детективами Бюро здійснюється розслідування у понад 40 провадженнях.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДВОРІЧЧЯ НАБУ. ІНФОГРАФІКА

Раніше Національному агентству з питань запобігання корупції вдалося перевірити близько 3 тисячі е-декларацій, дані 10 із вищезгаданих передали до НАБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus