USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

НАБУ затримало заступника міністра через хабар, – джерела

21 Січня 2023 20:53
НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського.

Про це повідомили співрозмовники УП серед правоохоронців та у Кабміні.

Розслідування ведуть за статтями 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу.

Кримінальне провадження розслідують з вересня 2022 року.

У Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури заявили, що затриманого НАБУ заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського буде звільнено з посади.

«За інформацією ЗМІ, НАБУ провело обшуки та затримали заступника міністра. Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України надає повне сприяння слідству. Василя Лозинського буде звільнено із посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надав віце-премʼєрміністр з відновлення України Олександр Кубраков», – ідеться в повідомленні.

Довідка.

На початку листопада Кабінет міністрів призначив першого заступника міністра розвитку громад і територій Василя Лозинського виконувачем обов’язки міністра після звільнення з цієї посади Олексія Чернишова.

Пізніше Кабмін об’єднав міністерства інфраструктури і розвитку громад та територій. Об’єднане міністерство очолив Олександр Кубраков, а Лозинського призначили його заступником.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Січня 2023 21:32
"премʼєрміністр з відновлення України Олександр Кубраков" - це той, що племінник міністра мвс в бульболяндії?
Анонім Показати IP 22 Січня 2023 06:17
поцілвали в дупу і дали грамоту

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus