USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Начальник СБУ Волині і його заступники оприлюднили доходи

4 Листопада 2014 10:54
Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області Володимир Мельникович у 2013 році отримав у спадок квартиру у Києві, а його заступнику Ігорю Бабінцю тепер доведеться їздити за кордон, щоб потрапити у власне помешкання.

Портал «Четверта влада» отримав копії декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013 рік начальника управління СБУ на Волині та його заступників.

Варто відзначити, що у наданих документах відкрита не вся інформація, яка передбачена законом. Зокрема, із наданих копій декларацій не відомо, які саме члени сім’ї внесені в документи, а також прихована вся інформація із сторінок декларацій, які стосуються доходів і майна членів сімей. Окрім того, закрита інформація про транспортні засоби членів сімей, їхні вклади у банках та фінансові зобов’язання.

Отож, як видно із наданих наразі в Центральному управлінні СБУ документів, керівник спецслужби на Волині Володимир Мельникович у 2013 році задекларував мільйон 212 тисяч 266 гривень доходу. З них майже 194 тисячі гривень склала зарплата, а решта – спадщина, очевидно, це квартира на Харківському шосе у Києві площею 80,5 кв. м.

Також у Володимира Мельниковича задекларовано земельну ділянку в кооперативі «Білокриничний» Рівненського району площею 16 соток та гараж площею 18,9 кв. м. у кооперативі «Автомобіліст» у Рівному. Їздить Володимир Мельникович на автомобілі «BMW X5» 2010 року випуску.

Перший заступник начальника УСБУ у Волинській області Ігор Бабінець за 2013 рік задекларував 170 тисяч 776 гривень доходу. Усе це, як вказано в його декларації, - зарплата. Крім того, в документі вказано і 15 тисяч 166 гривень матеріальної допомоги.

На рахунках у банках в Ігоря Бабінця задекларовано майже 6,5 тисячі гривень, з яких 5 тисяч 800 вкладено у звітному році. А от у своє помешкання, яке до речі не було вказане у декларації за 2012 рік, Ігорю Бабінцю буде потрапити уже не просто, бо воно на окупованій території: квартира в Ялті за 2 кілометри від Чорного моря площею 72 кв. м. В документі уточнено, що квартира була приватизована як комунальне житло у 2008 році.
Серед транспортних засобів в посадовця СБУ задекларований «BMW 520i» 2004 року випуску і придбаний у 2009 році за 160 тисяч гривень.

Серед витрат в Ігоря Бабінця – 8 тисяч гривень на утримання зазначеного майна.

Заступник начальника УСБУ у Волинській області Віктор Уніга задекларував за минулий рік 163 тисячі 208 гривень доходу. Понад 146 тисяч гривень з них склала зарплата, 1114 гривень – дивіденди, проценти, 14 тисяч 404 гривень – матеріальна допомога, 1068 гривень – інші види доходів.

Також у Віктора Уніги значиться службова квартира площею 102 кв. м. на вулиці Чорновола у Луцьку та автомобіль «BMW X5» 2006 року випуску, витрати на оренду чи інше право користування яким склали 200 тисяч гривень.
Як вже зазначалося, вся інформація про членів сім’ї в усіх документах вилучена.

Як пояснили працівники управління роботи з особовим складом СБУ у супровідному листі, вони надіслали «завірені копії декларацій в частині, що стосується особистої інформації, за винятком відомостей, зазначених у пункті 7 примітки додатка до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Всезнайко Показати IP 4 Листопада 2014 11:13
Не погано... Але, чи все?
віто Показати IP 4 Листопада 2014 11:14
Люблять сбушники БМВ. До речі, не новий Х5 за цінами минулого року коштував, плюс-мінус, близько 30 тис. у.о., тобто більше, ніж річний дохід любого із начальників.
ьт до віто Показати IP 4 Листопада 2014 12:57
а хто сказав, що він на нього рік збирав??? Також може продати старий автомобіль
Ваня Показати IP 4 Листопада 2014 11:19
Отак живуть нормальні люди, а їх 20 проц., а решта ми непотріб, яка заважає жити людям з великої букви. Ось їм можна і піднімати варість газу.А ми відробивши по 40 років на цих ворюг маєом жебрацьку пенсію 1200 грн. якою зараз не заплатимо за квартиру, а колись я її купив,бо мав 400 руб зарплату.Це життя, а ліки, а їжа,якоої кпити неможливо. З ними не говорити потрібно, а валити
до до Ваня Показати IP 4 Листопада 2014 12:58
Будеш сидіти, і далі жалітись.
Віктор Показати IP 4 Листопада 2014 11:24
оце так да!! і що ви думаете тільки вони так живуть? а чому податківців і митників ще не оприлюднили за які гроші вони так живуть? вілли побудували і жіночки ніде не працюють а відпочивають за кордоном. Шановні журналісти оприлюднюйте будь ласка і всіх ганьба. вони розкрадають і потім ховаються за рубіж де у них вже там будівлі є
Йосип Показати IP 4 Листопада 2014 11:48
Служба безпеки. А що вони зробили для безпеки?
ярик Показати IP 4 Листопада 2014 11:52
ужас! а хлопці мають померати через таких! На люстрацію усх негайно. Якщо мають -хай діляться такий час настав а тим більше крадене хабарчикі їхні боком вже лізуть. Пропозиція -усе що є в держслужбовців "лишнє" не зароблене працею -віддати в АТО і джипи і лишні домівки продати а гроші на одяг хлопці перерахувати!!!!!!
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 11:56
Не ну прям чеснота,проб ставить негде,а про виллы под луцком оформленные на жён п тёщ,забыли ,про джипы детей и жон,тоже забыли,это всё долларовые миллионеры,160 000 дохода которые они декларируют они детям на карманные расходы дают в месяц.
ДЄСАНТ Показати IP 4 Листопада 2014 12:17
хто жив той живе... матеріальна допомога по 15 штук, в простих смертних 30 тисяч в рік доходу а матеріалку по 200-300 гривень коли квартал будуть закривати в кінці року...
Але сволоцюги Показати IP 4 Листопада 2014 12:18
Звідки такі кошти.Подумати не міг.То вони ж буржуїни а не захисники народу України.Всіх під трибунал
надія Показати IP 4 Листопада 2014 12:29
Боже як прочитала то погано стало. мати Божа ! то ми ще на Путіна кричемо а наші чиновники -керінвики так жирують!!!!!!! в нас порядку немає подивіться і в ялті в нього добм і там люди милі хлопці дорогеньки беріться за таких. Не дайте розкрадати нашу неньку Україну. Скільки таких є що тільки крадуть А до людей на своїх державних посадах відносяться ой як погано. сама стикалась -то посилають по всіх кабінетах і установах, поки не звернулась до знайомого щоб допоміг тоді й вирішила а вони не пояснять а "футболять" їм треба підприємці і так далі одним словом багаті люди які їх озолочують і вони себе в тих кріслах ведуть як самі царі -не підходь і не запитуй. це страшно. Люстрацію треба серйозну . скільки таких знають що жінка кричить -ми любимо Україну а її чоловік чиновник -начальник корупціонер тому мабуть і кричить що любить країну бо в якій країні так ще можна нагло беззсовісно жити на державну зарплату -а все інше подарки!!!!!!!!!!!!де в якій країні так державні чиновники живуть?
Це так до надія Показати IP 4 Листопада 2014 12:44
Було і буде так.. І ми нічого не зробили і не зробимо.Головне, що їх одиниці, а нас мільйони. Сталін один був, а скільки мільйонів загубив і всі мовчали не могли знищити одного самодура. Це повторюється і зараз.Нічого нас історія не навчила.Нічого.Тільки наші діти, які воюють в АТО їх можуть люструвати.Багато не треба пару десятків розстріялти і все буде в шоколаді.Красти не будуть, бо будуть боятися,що завалять їх.А інакше нічого не буде. Держава наша вся в корупціонерах від маленькогго до великого.
Олександр Показати IP 4 Листопада 2014 12:54
Ой у квартира з якого дива у Ялті? слів нема одні м------. Але вірю що хлопці які воюють зможуть "присадити" чиновників Руку треба обрізати за таке -тоді інші будуть боятися і все стане на свої місця. Бо іншого виходу нажаль немає ГАНЬБА НАШИМ ЧИНОВНИКАМ!Нехай захищають в АТО Україну яку самі порозкрадали, що навіть і зарах хлопці не мають одягу а волонтери збирають їжу що всі люди збирають. А наші владці декларують і жируюють і далі! СОРОМ їм. їх треба вже зганяти з тої "кормушки" треба все міняти всю систему!!!!!!!!!!!!
Андрій Показати IP 4 Листопада 2014 13:08
М'ягко говорячи, зарплата мене вразила.Але найбільше вразили матеріальні допогмоги.В них,що зарплати нижче прожиткового мінімуму,що вони призначають собі такі винагороди?Ви запитайте скільки отримують наші бійці які на передовій в АТО.Хоч би в кого одного заговорила совість,але для того ,щоб заговорила її потрібно мати...
Старий Показати IP 4 Листопада 2014 13:47
Ви подивіться скільки машин стоїть перед офісом СБУ на Проспекті Перемоги в Луцьку і яких! Не вистачає місця, то ставлять вже під будинком панахиди.Скільки ж то заробляє їхня дрібнота, що можуть дозволити собі купувати такі дорогі лімузими. Я розумію генерал, його заступники, в них високі посади звання, але їх підлеглі... Звідки в них такі прибутки?!
Анонім до Старий Показати IP 4 Листопада 2014 13:53
Як звідки накрали. Чому тут дививувати у нас простий мент має не менше.А чи директор школи бідніший,Особливо лікарі-хапуги.Їх давно треба люструвати головний лікар такої страшної лікарні як онко знаєте який багатий і не боїться,що завтра сам буде її пацієнтом
Анонім Показати IP 4 Листопада 2014 14:00
"нову" владу треба нагнути як яника, тоді почнуть рахуватися з народом - іншого виходу нема, хай не забалаболюють людей "натхненними і патріотичними" виступами по телебаченню
петро Показати IP 4 Листопада 2014 14:52
подивіться що нічого не міняється з нової влади -адже це "любі друзі" знову. Крадуть і ніякого порядку немае люди виживають копійки від зарплати до зарплати рахують -а тут он що! які статки. Якщо люди не візьмуться народ за них то так нічого і не поміняється а приходять інші красти і одні на одних наговорюють і знову міняються портфелі!!!!!!!! треба негайно Закон -що за корупцію крадіжу -казнити і тоді усі будуть боятися і працювати на благо своеї Батьківщини дітей батьків і люди стануть добрішими і мир буде бо всі будуть разом. Негайно тих хапуг на люстрацію хай розкажуть де такі дяді і тьоті і звідки подаруночки такі?!! св......
Йосипу та його однод Показати IP 4 Листопада 2014 15:32
"Служба безпеки. А що вони зробили для безпеки?" - Спробуйте зрозуміти ви та ваші читачі, а особливо ваші шанувальники. Те, що ви зараз розносити - це продовження програми Путіна: повне знищення українських спецслужб. Спецслужба в будь-якій державі виконує справу, яку можна порівняти з імунною системою людини, Це запобігання втручанню ворожого в організм людини. Фактично у 2013 році в Україні було не зовсім знищено, але паралізовано цю імунну систему. Результат - зрадники в ЗСУ, СБУ, МВС, МЗС, ПС, одним словом всюди. Тепер ви хочете добити тих, хто розпочав процес відродження спецслужб, привести на їх місце агентуру Путіна. Людей спецслужби треба дебати не за статки, а за провини перед державою. Отож займіться їх пошуком зрадників. Не ви, то знайдуться інші.
Від Йосипа та його о до Йосипу та його однод Показати IP 4 Листопада 2014 16:41
"Гарні" роздуми від власників "чесно" заробленого майна
Андрій до Йосипу та його однод Показати IP 4 Листопада 2014 17:15
Ви до кого апелюєте,щоб зайнялися пошуком зрадників?По-моєму не за адресою.Це повинна робити СБУ,яка допустила створення цього терраріума зрадників.У нас спецслужби пасуться на кордонах,наживаються на конфіскаті,а не займаються своїми прямими обов'язками.Так,що не виступайте в ролі адвоката,у Вас це не дужу добре виходить,а значить Вам і не личить...
Напевно до Йосипу та його однод Показати IP 4 Листопада 2014 17:48
Це напевно виправдовуються чесні та бідні власники Х-5
Дончанин Показати IP 4 Листопада 2014 17:01
Никогда не мог подумать, що на западе столько комунистов. С виду все в вышиванках, а внутри с серпами и молотками. Вас Путин как полных ... на деньгах разводит, как когда-то Ленин делал, а вы подплясываете. При чем тут доходы? Вы по делам судите. Да половина ваших активистов - это готовые взяточники, какими выявились когда-то руховцы. Вспомните Лавриновича.
888 Показати IP 5 Листопада 2014 07:32
По справам потрібно судити, воровство кругом ,відкати і бездіяльність народа, СБУ сторонній спотерігач, бо як до діла то усі патріоти в воду і бояться заявити офіційно .Де було СБУ коли Крим віджимали, янек з бандою втікав, та сепаратисти підняли голову, з такими зарплатами влаштовували своє життя ,де агентура, що ніхто нічого не доповідав.бла бла бла.Боягузи за свої ср*ки, аби мені добре а ДЕРЖАВА по..й,тепер вигрибаємо голосуємо за злочинців ніякої патріотичної свідомості.
юра Показати IP 28 Жовтня 2016 14:09
ДО ЧОГО НОВИНА 2013 РОКУ .????????ЗАРАЗ 2016 ...НАЧАЛЬНИК ВЖЕ ДАВНО ІНШИЙ! ЩО ЗА ДУРНА СТАТТЯ?ДО ЧОГО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus