USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Начальника Головного управління Держкомзему Волині судитимуть за розтрату 400 тис.

12 Червня 2018 11:48
Колишнього начальника Головного управління Держкомзему у Волинській області та директора приватного підприємства "Геомоніторинг-Волинь" судитимуть за фактом службового підроблення та розтрати державного майна у особливо великому розмірі шляхом зловживання службовим становищем, інформує прес-служба прокуратури області.

Посадовець, змовившись із директором ПП «Геомоніторинг-Волинь», з яким за результатами тендеру було укладено договір на проведення інвентаризації земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів на території Рожищенського, Володимир-Волинського та Горохівського районів Волинської області, заволоділи та розтратили бюджетні кошти, призначені для оплати цих робіт.

Підприємство, яке мало виконати роботи, не володіло належним обладнанням для їх проведення та не мало відповідних фахівців, відтак фактично не провело інвентаризації земель, а документація,виготовлена ним, була непридатною для використання в роботі.

Попри це директор підприємства підписав та скріпив відтисками печатки акти прийому-передачі виконаних робіт, які містили неправдиву інформацію про те, що ПП «Геомоніторинг-Волинь» нібито ці роботи виконало.

Начальник Головного управління Держкомзему у Волинській області, знаючи, що відомості, вказані в актах, не відповідають дійсності, підписав їх та передав до бухгалтерії управління для здійснення за ними оплати.

На підставі цих завідомо підроблених документів на рахунок підприємства було безпідставно перераховано кошти в загальній сумі 423 500 гривень.

Невдовзі обоє обвинувачених – і директор підприємства, і колишній начальник Головного управління Держкомзему у Волинській області – постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Вова Показати IP 12 Червня 2018 11:53
А чому тільки одного цьго начальника? Подивіться ще на інших начлаьників установ держ які вони статки позадекларовували! І коли вже за них візьмуться і вилучать статки на користь хворих людей,або будівництва доріг а не по 5 машин дружина салони краси магазини і авто дорогих класів , чому ви за них теж не беретесь? Все ж ви знаєте, тільки відкати дають чи чому не вилучаєте, бо хіба барану ясно що на державній роботі таких зарплат космічних немає і не може бути. Людей простих до нитки оббираєте а тих в кого статки самі ж "прикриваєте"
держ бюро розс Показати IP 12 Червня 2018 12:41
там термін притягнення минув де були 5 років назад коли це робилось, касу взяли тепер роблять видимість роботи
Вчитель Показати IP 12 Червня 2018 12:47
Волинські новини, який Деркомзем?????
Анонім до Вчитель Показати IP 12 Червня 2018 16:59
На той час при тому начальнику це був Держкомзем!
Сумнів Показати IP 12 Червня 2018 14:34
Чому так напівконспіративно, з недосконалістю, написана стаття? Що у колишнього начальника немає прізвища?
Анонім Показати IP 12 Червня 2018 15:02
У Турійську клан Василишинів він-голова РДА, вона-начальник держкомзему в районі ...ДЕРЕБАН ЗЕМЛІ ПО НОВОМУ а кому поскаржешся ...
Пенсіонер Показати IP 12 Червня 2018 15:45
В Любомлі міська влада роздає землі як кому заманеться. Нещодавно відома в місті нотаріус одержала землі в охоронній зоні . Хто цей бардак зупинить ? Чи всім по цимбалах ?
анонім Показати IP 12 Червня 2018 19:23
Ви і зупиняйте,а то лише коменти пишете!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus