USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Начальника Луцького міськвідділу міліції «обезводнили»

7 Жовтня 2011 09:30
Протягом року при достатніх бюджетних можливостях місто планує подавати у багатоповерхівки, де нині неможливо подавати гарячу воду уночі, нове обладнання.
Проблему озвучив на засіданні луцького міського 6 жовтня начальник Луцького міського відділку УМВС у Волинській області Роман Крохмаль. Він і раніше повідомляв, що у сороковому мікрорайоні міста, а саме на вулиці Гордіюк, де він проживає, немає уночі гарячої води.
«Хіба можна назвати Луцьк європейським містом, якщо вода подається погодинно? Невже вам це вигідно і настільки економно для міста?», - запитувався головний міліціонер.
Він каже, що воду починають подавати з шостої ранку. Однак аби вона нагрілася необхідно в середньому сорок хвилин. А ввечері, вже після десятої вода стає холодною.
«Схема, яка була використана в свій час для забезпечення цих будинків водою – вода подається через станції «Луцьктепла» і, відповідно, вони в 12 годин відключаються. А в 6 ранку включаються», - пояснює директор КП «Луцькводоканал» Іван Корчук.
Посадовець розповів, що проблема стосується жителів, які живуть вище п’ятого поверху. Корчук каже, що нині є програма з заміни обладнання. Вона коштує 1,6 мільйонів гривень. Якщо гроші будуть, то за словами луцького міського голови Миколи Романюка, усе вдасться змінити за рік.
Однак, мало того, що вже багато років головний міліціонер міста немає гарячої води уночі, гарячу воду через ремонт перестали узагалі подавати впродовж останніх кількох тижнів. Хоча, заміна система відбулася лише кілька років тому.
«Вже два тижні чи три тижні немає гарячої води. Постійно розривається провід гарячої води, який два роки назад був закладений повністю новий. Вже третій тиждень немає гарячої води», - каже Крохмаль.
«Я рахую, що це гроші викинуті на вітер. З вас треба спитати – для чого ви міняли два роки тому назад трубопровід, аби через два роки його знову ремонтували?...Навіщо така робота? Аби гроші закопати чи що?», - нарікає міліціонер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
333 Показати IP 7 Жовтня 2011 09:47
Крохмаль краще володіє ситуацією по серйозних проблемах в ЖКГ ніж директор департаменту Кубіцький, то повний пі-єць.Крохмаль молодець, так їх і треба.
56472 Показати IP 8 Жовтня 2011 09:59
А у сфері піймати злодіїв та грабіжників, виїхати своєчасно на виклик так само чудово ситуацією , чомусь глибоко сумніваюсь!!!!!
Ирка Показати IP 8 Жовтня 2011 15:13
На Арцеулова 3 ВООБЩЕ НЕТ НИКАКОЙ воды ночью!!!!!!Выключают всю уже много лет. А если пожар, не дай бог?! Идиоты!!!
Луч Показати IP 9 Жовтня 2011 00:09
На Чорновола з 0:00 до 05:00 взагалі нема води. Це нормально? І щоб включити не треба додаткового обладнання - просто не зменшувати тиск в мережі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus