USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Над Луцьком урочисто підняли Олімпійський прапор

5 Серпня 2016 10:56
Уся Україна вболіває за наших спортсменів у Ріо-де-Жанейро, де стартують ХХХІ літні Олімпійські ігри. Сьогодні, 5 серпня,у Луцьку, на Київському майдані, урочисто підняли Олімпійський прапор.

Під звуки Гімну над Київським майданом підняли Прапор України та олімпійський стяг, який чекатиме волинських спортсменів із медалями.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.



На церемонії були присутні голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Роман Карпюк та Луцький міський голова Микола Романюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГРАФІК ВИСТУПІВ ВОЛИНСЬКИХ ЛЕГКОАТЛЕТІВ У РІО

Нагадаємо, 1 серпня, напередодні відкриття Іграх ХХХІ Олімпіади, в Олімпійському селищі Ріо-де-Жанейро урочисто підняли український прапор. На честь участі нашої команди пролунав гімн України. ВІДЕО.



Відео: Національна телекомпанія України, Волинська регіональна дирекція



Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на Олімпіаді в Бразилії виступатимуть 8 волинських спортсменів: Банзерук Іван – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Яловик Володимир. Боровська Надія – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Калитка Микола. Мирончук Валентина – майстер спорту України з легкої атлетики (спортивна ходьба), тренер-викладач Яловик Володимир. Беломоіна Яна – майстер спорту України міжнародного класу з велосипедного спорту класу маунтенбайк, тренери-викладачі Ковальов Віктор, Матвійчук-Жолнач Валентина. Коб Тетяна – Заслужений майстер спорту України з боксу, тренер-викладач Рогатін Віктор. Повх Марія – майстер спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, тренери-викладачі Шевченко Тарас, Повх Роман. Климець Ірина – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молота), тренери-викладачі Черкашин Роман, Сорокун Олексій. Гергель Оксана – майстер спорту України міжнародного класу з боротьби вільної, тренер-викладач Палій Іван.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus