USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Нафтогаз» остаточно визначив долю автозаправних комплексів Медведчука

8 Вересня 2022 14:30
Перші мережі АЗК Glusco, які в травні передали під управління «Нафтогазу», відкриються під брендом U. GO вже в цьому місяці в столичному регіоні.

Про це повідомляє пресслужба НАК «Нафтогаз».

«Нафтогаз» починає пілотний запуск автозаправних комплексів (АЗК) арештованої мережі Glusco під власною торговою маркою U. GO в столичному регіоні«, – йдеться в повідомленні.

Перша черга з 30 АЗК почне працювати в Києві та області вже у вересні, решта – за результатами узгодження всіх необхідних юридичних процедур з агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

«Компанія зосередилася на максимально швидкому задоволенні потреб ринку. Тому ми свідомо вирішили розпочати роботу ще до повного завершення зміни фірмового стилю АЗК. Крім того, такий крок дозволить якомога швидше відновити роботу заарештованих активів, працевлаштувати людей і платити податки та збори до бюджету України», – зазначив директор ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдінг» Володимир Бичков.

11 березня 2021 року правоохоронці провели масштабні обшуки на об’єктах мережі АЗС Glusco, яку пов’язують з кумом російського президента Путіна Віктором Медведчуком. За їхніми даними, ці АЗС реалізували неякісне паливо в «тіні».

13 травня рішенням уряду 172 заправки компанії Glusco перейшли в управління ТОВ «Нафтогаз Ойл Трейдінг». Тоді, на думку Кабміну, це рішення мало посприяти подоланню дефіциту пального в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus