USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

«Нафтогаз» хоче, аби в Луцьку сталася катастрофа?

7 Листопада 2008 18:46
Волинське лінійне управління магістральних газопроводів за вказівкою із НАК «Нафтогаз України» 6 листопада знизило тиск газу на ГРС Луцька до позначки 1 КГс/см2, при нормі в 3 КГс/см2. Про це повідомили «Волинським новинам» у прес-центрі ВАТ «Волиньгаз».
На цей момент тиск газу в розподільчій мережі міста знаходиться значно нижче цієї позначки, приблизно 0,3-0,4 КГс/см2. При цьому навколишні села залишились без газу. Межа критична і в будь-який момент це може призвести до повної зупинки газопостачальної системи міста, - запевняє прес-центр ВАТ «Волиньгаз».
Зниження тиску негативно позначилось на промислових підприємствах Луцька, ті, що потурбувались про ліміти. Частина їх вже зупинила свою роботу, ще частина постраждає при зниженні температури повітря на вихідні: споживання газу тоді збільшиться, а тиск ще зменшиться.
Причина, через яку було прийняте рішення про зниження тиску – безлімітне споживання газу підприємствами теплокомуненерго Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus