USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Нафтогаз» судиться з теплокомуненерго Волині

11 Січня 2013 15:57
Штрафні санкції за невиконання зобов’язань при розрахунках за газ із найбільших підприємств теплокомуненерго на Волині хоче стягнути НАК «Нафтогаз України».
Про це інформує «ЗІК».
Об’єктом судових претензій «Нафтогазу» стали два волинських підприємства теплокомуненерго. Так, ПТМ «Ковельтепло» програло монополісту суд про стягнення майже 38 тисяч гривень – пені, штрафу, інфляційних витрат та річних.
Подібна ситуація і в ДКП «Луцьктепло». Заступник директора підприємства Дмитро Дубняк підтвердив «ЗІКу», що господарський суд Волині частково задовольнив позов «Нафтогазу» про стягнення пені та штрафу – загалом понад 161 тисячу гривень.
За словами Дубняка, ця «тяганина» триває вже не один місяць і, ймовірно, продовжуватиметься і надалі. «Справа в тому, що ми намагаємося зменшити обсяг штрафних санкцій, які «Нафтогаз» хоче стягнути з ДКП», – зазначив Дмитро Дубняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus