USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Налаштовуємо камери»: «Безпечне місто» може запрацювати в Луцьку вже з 1 грудня

21 Листопада 2019 14:32
Уже з 1 грудня за умови облаштування кризово-ситуаційного центру на базі департаменту муніципальної варти в Луцьку може запрацювати система «Безпечне місто».

Про це йшлося 21 листопада під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповіла директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, мережу за програмою «Безпечне місто» вже побудували.

«Теперішнє завдання – побудувати ситуаційний центр. Ми підібрали ідеальне місце для нього – це приміщення в будівлі на вулиці Богдана Хмельницького, 17», – сказала Юлія Сиротинська. Вона додала, що таким чином кризово-ситуаційний центр розміщуватиметься на базі департаменту муніципальної варти.

Також Сиротинська розповіла, що вже розпочалися проєктні роботи з прокладення оптоволоконних мереж до центрального парку. Окрім того, до програми висловили бажання долучитися Боратинська ОТГ та Княгининок.

Директорка департаменту муніципальної варти відзначила, що всі роботи тривають паралельно і передбачено, що з 1 грудня кризово-ситуаційний центр уже запрацює.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 14:51
>2019 >тягнути дроти по стовпах
Анонім Показати IP 21 Листопада 2019 15:46
Перехід на картковий розрахунок так і не відбувся з 11 листопада,чекаємо 1 грудня,коли запрацюють камери.Дійсно,2019-2020 рік,а ми ще такі далекі від цивілізації.
Макар Показати IP 21 Листопада 2019 17:16
Випадково не сказали, що запрацює при умові, що стовпи по яких тягнули оптику не попадають... бо тягнули всупереч проекту по не облаштованих для цих цілей стовпах (біля садочока наприклад один стовп вже після вчорашнього вітру нахилився... ) а в деяких місцях проводили там де взагалі оптики не мало бути тягнули по кришах без дозволів мешканців та в всупереч ЗАТВЕРДЖЕНОГО ПРОЕКТУ.... Як це називається? Барак самоуправство? І ще а що в ситуаційному центрі будуть повторити якщо камери спрямовані на дороги? Чи муніципали мають право штрафувати за обгін в неналежному місці або контролювати швидкісний режим?
лоргі Показати IP 21 Листопада 2019 18:38
крім того, до програми висловили бажання долучитися Боратинська ОТГ та Княгининок. а яким боком вони до Луцька???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus