USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Нам піжони не потрібні, – Кварцяний про Лисенка

4 Квітня 2011 12:21
Футболіста Володимира Лисенка, який віднедавна на правах оренди грає у «Волині», головний тренер Віталій Кварцяний взагалі не хоче бачити у команді.
«Він взагалі не буде тут грати. Хай забирає свої речі і їде чи в Київ, чи в Харків. Нам піжони не потрібні», – сказав Кварцяний після матчу із львівськими «Карпатами». Про це йдеться на сайті ФК «Карпати».
«Він думає, якщо в 21 рік вже все має, то йому не треба викладатися в грі. Ви в нього хоч подряпину одну бачили? Так, він лікувався. У нього були проблеми, але мене його проблеми не цікавлять. Мене моя команда цікавить. Якщо людина не хоче, її не змусиш. Йому кажеш біжи на захід, а він – на схід. Лисенко це для мене тільки прізвище і я знаю, що він десь там на контракті в Харкові», – додав тренер «Волині».
Хоча Кварцяний визнав, що на тренуванні Лисенко виглядав дуже добре.
«Хай краще на тренуваннях дурня клеїть, а в матчі грає нормально», – сказав він.
«Я кажу: «Йди вперед, у тебе удар хороший, бий з розгону». Він підбіг і підсік вище воріт. Це взагалі... «Підсікателів» у нас багато – півкоманди. Я можу вийти – підсікти. А поки він борсався – вже 0:1 горіли. Треба було 5 чоловік міняти, шкода, що тільки три заміни, – прокоментував Віталій Кварцяний.
Нагадаємо, Володимир Лисенко за умовами оренди до кінця сезону має грати в луцькій «Волині». Раніше він грав у харківському «Металісті», а 20 лютого його відправили в криворізький «Кривбас». Однак після турецьких зборів від послуг Лисенка криворіжці відмовилися. Після цього і виник варіант з «Волинню».
А 28 березня під час чату на «ВН» Кварцяний на запитання, чи задоволений він новим гравцем, відповів: «Поки так, він старається. Думаю, що ще себе проявить».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Фаненя Показати IP 4 Квітня 2011 15:35
О то недаремного Лисенка в Кривбас не захотіли. Видно, щось в ньому не сподобалось. А в Волині він просто ДУБОВИЙ.
фан Показати IP 6 Квітня 2011 00:03
ПІЖОН
волинянин Показати IP 6 Квітня 2011 00:44
Да Кварцяний це так просто не залишить)попав хлопчик.мажон а на шо грати?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus