USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Намагалась попросити про допомогу у Facebook: на Закарпатті загинула учасниця шоу «Угорщина має талант»

19 Жовтня 2021 20:44
У селі Великі Лучки на Закарпатті загинула 17-річна учасниця шоу «Угорщина має талант» Карина Чонтош. Дівчина та ще троє молодих людей живцем згоріли в автомобілі, який врізався в евакуатор.

Про це повідомляє угорське видання Blikk, пише ТСН.

Карина Чонтош із родиною жили в місті Чоп Закарпатської області. Сестра Карини Сандра розповіла, що в день трагедії дівчина, не попередивши батьків, пішла з дому, щоб зустрітись з друзями. Вона була одягненою в домашній одяг – футболку та тапочки.

«Ми не знаємо точно, в який час вона могла піти з дому, ми думали, що вона спить у своїй кімнаті. Вона пішла просто у тапках, без куртки, у дуже тонкій футболці. Карина завжди любила дуже гарно одягатися. Це все дуже дивно – і те, що вона намагалася попросити допомогу через Facebook вже після аварії, хоча наскільки нам відомо, вона загинула миттєво», – розповіла сестра дівчини Сандра.
За словами Сандри, родина до останнього не могла повірити, що Карина загинула в ДТП. Її мати телефонувала подругам та знайомим дочки, сподіваючись, що Карина ночувала в них, проте коли поліцейські віддали їй ланцюжок і ключ дочки, то надія зникла.

Родина дівчини тяжко переживає втрату. За словами сестри Карини, їхній матері після смерті доньки довелось кілька разів викликати швидку допомогу, хоча раніше вона не нарікала на стан свого здоров’я. Причини аварії розслідує поліція.

Як інформує Мukachevo.net, дівчина була учасником популярним музичним шоу «Угорщина має талант», який став для дівчини успішним, адже вона впевнено пройшла відбір.

Біль від втрати у родині нестерпний, сестра Карини каже, що не знає, як це пережити. Обставини трагедії також залишаються досі нез’ясованими.

Як повідомляє угорське видання Blikk, за словами рідних, на цій ділянці було відключення електроенергії, але поліція не встановила жодних освітлювальних приладів, щоб привернути увагу до небезпеки.

«Якби поліція виставила світлофор, або інший сигнальний прилад, Каріна могла залишитися живою. Адже тоді б водій побачив перешкоду», – каже сестра.

«Коли наступного дня мама прокинулася, вона була в жаху, тому що не могла знайти Карину. Мама подумала, що вона пішла до своєї подруги, але не змогла знайти її ні на роботі, ні в сусідньому магазині. Врешті-решт передзвонили з поліції, щоб вона до них прийшла...

«Я ще до кінця не сприйняла звістку про смерть моєї сестри, моя душа ніколи цього не прийме. Біль нашої родини нестерпний. Я не знаю, як пережити цей біль», – каже сестра Карини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus