USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку – смертельна ДТП на Набережній. Фото 18+

10 Листопада 2017 18:24
Смертельна ДТП сталася у Луцьку сьогодні, 10 листопада, близько 18 години.

Чоловік приблизно 60 років перебігав дорогу у невстановленому місці на вулиці Набережній, в результаті чого водій Фольксвагена Кадді допустив наїзд на нього.

Від отриманих травм чоловік помер на місці.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОДРОБИЦІ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП, В ЯКІЙ ДВА АВТО ЗБИЛИ ЧОЛОВІКА

Гальмівний шлях автомобіля дуже довгий, що свідчить про велику швидкість руху. Від удару взуття, головний убор і тіло пішохода розлетілися на відстань на більш, ніж 10 метрів.

Наразі на місці події працюють правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ю.С. Показати IP 10 Листопада 2017 19:59
Жах, співчуття родичам загиблого та водієві. Немає єврономерів - нема коментарів, ось так ...(без сарказму)
До дурня до Ю.С. Показати IP 10 Листопада 2017 22:03
Причому тут євробляхи, якщо не водій винен? Шкода водія
Че до До дурня Показати IP 10 Листопада 2017 22:22
А гальмівний шлях тобі ні про що не говорить? А ну но напряжи свої звивини! Якщо вони є....
Лучанин до Че Показати IP 11 Листопада 2017 10:42
Обидва винні, обидва порушували ПДР... Деколи здається що тільки відбийнкии суцільні, які відмежують пішоходів від машин можуть допомогти в наші країні, щоб одні не могли вибігати де попало, а інші не могли вилетіти на пішоходну частину
Світлана до До дурня Показати IP 13 Листопада 2017 09:01
Мені здається що ви деградуєте коли пишите що водій не винен .А швидкість по місту 120-150 це норм.От через таких як ці водії а в деякій мірі і через таких як ВИ гинуть люди.
User Показати IP 10 Листопада 2017 22:55
Навіть дітей в школі вчать не перебігати дорогу, тим більше дорогу з інтенсивним рухом поза переходом і в темну пору доби. Як цей екземпляр Homo Sapiens до 60 років взагалі дожив? Чи може він із якогось глухого села і перший раз побачив цивілізацію? Водія шкода, зараз всіх собак на нього повісять.
Світлана до User Показати IP 13 Листопада 2017 09:06
Homo Sapiens це ти ЕКЗЕМПЛЯРЕ. А хіба невчать правильній та культурній поведінці на дорозі водіїв.Але ці водії тої самої породи що і ти ЕКЗЕМПЛЯРЕ. ЧЕРЕЗ ТАКИХ ЕКЗЕМПЛЯРІВ гинуть люди.
Ов Показати IP 10 Листопада 2017 22:59
Там немає,гальмівного шляху. Після удару volkswagen до узбіччя. Їхав слідом за цими бусиками,темно - мокро і пішоход на подвійний. От і результат. Співчуття родині загиблого
Інна Показати IP 10 Листопада 2017 23:07
Дуже шкода чьоловіка,та співчуття рідним. Але коли вже люди зрозуміють,що ПДР стосується усіх.А вданому випадку:Пішоходам забороняється!!! a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Світлана до Інна Показати IP 13 Листопада 2017 09:15
Ачому ви непишнте що ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ВОДІЯМ.Цей пішохід упевнився в відсутності транспортних засобів але якщо транспортний засіб ЛЕТИТЬ ЗІ ШВИДКІСТЮ 120-150КМ то чи можна так в населеному пункті? По друге людині 60 років він не вибігав а упевнившись що немає транспортного засобу вийшов на дорогу.По третє стояв на БІЛИХ СУЦІЛЬНИХ ЛІНІЯХ що дозволяється в КРАЙНІХ ВИПАДКАХ. Ви пишете коли ж люди зрозуміють тобто коли водії почнуть поводитися на дорозі як ВОДІЇ А НЕ ЯК БИДЛО.
Аля до Світлана Показати IP 14 Листопада 2017 21:50
1. Хто вам сказав,що він упевнився,що немає машин? 2. Звідки вам знати швидкість машини? 3.Як працівник Автодора може не дотримуватися правил ПДР?
Оксана Показати IP 11 Листопада 2017 10:08
Чоловік хотів померти. і помер. Підставив водія але свого добився. Коли люди переходять дорогу у невстановленому місці - це прихована схильність до суїциду. А якщо це роблять з дітьми, значить і дітей хочуть позбавитись (зазвичай на підсвідомому рівні). Добитись свого за рахунок іншої людини. яка не збиралась бути вбивцею - це їх ціль.
Світлана до Оксана Показати IP 13 Листопада 2017 08:56
Жіночко вам потрібно звернутися до лікаря а саме до ПСИХІАТРА.Ці висновки я зробила читаючи ваші коментарі .Та цих водіїв потрібно пожитєво сажати щоб вони ВАШИХ дітей та рідних не повбивали.СХАМЕНІТЬСЯ
то не я Показати IP 11 Листопада 2017 11:34
коли вже пішоходи зрозуміють, що їх не видно в темну пору доби? пішохода видно, якщо: - є дуже добре освітлення вулиці - світловідбиваючий одяг - дальне світло фар в авто, але не в населеному пункті Все... більше нічого немає. А якщо ще дощ, то взагалі краще сидіть вдома і не лазьте біля дороги.
Світлана до то не я Показати IP 13 Листопада 2017 09:16
Але ж не було темної пори.
Звертаюсь до Оксани Показати IP 11 Листопада 2017 12:32
Жіночко Ви напевно з головою не дружите,або вас такі думки про..... навідують .Це дуже хороша людина яка ніколи не вживала спиртне , з 14 років працював в Автодорі. Найзаслуженіший Грейдеріст Волині .Він повертався з роботи додому ,його робоча машина додому привезла, він переходив дорогу біля самої хати ! А ви тут понаписули ,що в голову прийшло ,схаменіться ,не знаєте ,то раджу Вам нічого не писати і забрати свої всі слоіа назад!!!! СПІВЧУТТЯ Рідним!Дуже шкода .
Сергій Показати IP 11 Листопада 2017 12:36
Пішоходи,на неосвітленій дорозі,в ночі,та щей на мокрому асфальті вас просто не видно!!!Задумайтесь чи ваше життя варте декількох хвилин економії часу!!!...
Яяя Показати IP 11 Листопада 2017 12:43
Ваші відгуки тут не доречні. Слів не вистачає щоб передати мої емоції від прочитаного коментаря написаного вами,Раджу вам сходити та провіритись ,бо явно у вас не все впорядку з головою . Від місця трагедії до дому залишилось 20м. Про який ви суєцид говорите !? Це порядна і заслужена людина ,яка все життя проробила в Автодорі .Якщо ви таким чином намагаєтесь захистити (водіїв машин) то Ви вибрали не правильну тактику,я впевнена, що шофори цього не хотіли,але тормозний шля свідчить про велику швидкість .Шкода і водіїв ,яким доведеться з цим жити, і Дуже шкода Хорошу людину ,яку не повернути! Співчуття рідним!
User до Яяя Показати IP 12 Листопада 2017 00:18
Переходити дорогу потрібно не "отут о, бо отам за 20 метрів моя хата", а у встановлених ПДР місцях - пішоходних переходах. Тоді і трагедії можна було б оминути. У нас чомусь пішоходи думають, що ПДР стосуються тільки водіїв, і ті повинні зупинятися миттєво, навіть у дощ і ожеледь. А пішоходи бредуть як телята через дорогу де заманеться, бо до переходу 15 метрів пройти ліньки. Поки не буде культури і взаємоповаги на дорогах - доти будуть такі випадки.
Світлана Показати IP 13 Листопада 2017 08:50
Читаючи деякі коментарі хочеться кричати ЛЮДИ СХАМЕНІТЬСЯ.Ця людина не перебігала дорогу як ви тут пишите а переходила коли небуло жодної машини.А якщо водіЙ ЛЕТІВ НА ШАЛЕНІЙ ШВИДКОСТІ ,по місту 150км як засвідчують очевидці і гальмівний шлях то хіба можна було цю машину помітити,по друге загиблий стояв на білих суцільних лініях,чому ці ПРИДУРКИ нехтують правилами.САЖАТИ ТАКИХ ПОТРІБНО!
віктор Показати IP 13 Листопада 2017 21:48
Пішоходи, уроди кончані, ви мозгів немаєте, а писати таку чортівню, навіть якшо іхати зі швидкістю 150, то то нормальна людина замітить машину, ви претесь вибачте як бидлячча, я по 400 км кожен день наїїжаю і по містам і по селам і по трасі, і я бачу більше вас чортові пішоходи як ви ублюдки просто лізете під машину, і подякуйте мені за мій досвід і вміння шо ви ше живі ублюдки, а я вже сивий через таких. Я сам і пішохід і водій, такшо закрийте свої їб.. І не розказуйте шо це все водії винні, придуркі ви кончані, вас реально не видно в темний час, а ше в дощ я взагалі мовчу, це ви нас можете бачити но не ми вас, можна збити на смерть і при 40 км на годину, дибіли ви!!!! Не лізь на дорогу не переконавшись, і дивись по сторонам ЛОХ-пішоходний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus