USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Намагалися врятувати сусіди: подробиці пожежі на Волині, в якій загинули мати з сином

14 Лютого 2022 23:10
Рятувальників на пожежу, яка трапилася у селі Романів Луцького району, викликали сусіди. Вони ж допомагали гасити вогонь.

Про це розповіла Суспільному жителька села Романів Марія Мельничук.

Жінка каже: пожежу першим помітив її чоловік. Він разом із загиблим 24-річним сусідом Костянтином вранці мали їхати на роботу в Луцьк.

«Ми думали, що хоч Костик (чоловік, що загинув – ред.) живий, бо Наташка (загибла 53-річна жінка – ред.) то й так було зрозуміло, що нежива. Бо на ліжку, де вона лежала, був вогонь. Мій чоловік викрутив воду, пару відер заніс і вогнище потухло», – говорить Марія Мельничук.
На місце пожежі жінка викликала рятувальників. З її слів, у будинку було повно диму.

Вогонь знищив меблі, диван та речі домашнього вжитку, каже речник обласного управління ДСНС Володимир Нестеров. Попередня причина смерті власників будинку – отруєння чадним газом.

«Ймовірніше за все лихо трапилося через необережність при курінні в нетверезому стані», – зазначив Володимир Нестеров.

Володимир Нестеров каже: у селі Романів Луцького району у зимовий період сталося дві пожежі, у яких загинуло троє людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus