USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Наносив дорожню розмітку: в Польщі вантажівка на смерть збила 23-річного українця

2 Жовтня 2021 10:23
На трасі між польськими містами Любліном та Варшавою сталась аварія. Внаслідок ДТП загинув 23-річний українець, який малював розмітку на дорозі.

Трагедія трапилась орієнтовно об 11 годині ранку 1 жовтня. ЗМІ пишуть, що молодого чоловіка збила вантажівка, повідомляє 24 канал.

«Попередньо відомо, що чоловіка збив вантажний автомобіль під час того, як він малював дорожню розмітку», – мовиться у повідомленні.

Це сталось на швидкісній трасі S17. Авто працівників Volkswagen Transporter стояло на аварійній смузі. Перед ним двоє робітників, один з них – українець, фарбували горизонтальні розмітки.

Згодом вантажівка з великою швидкістю врізалась у задню частину їхнього Volkswagen.

«Сила зіткнення була настільки великою, що українець, який був перед авто, – загинув на місці. Другого працівника доправили у лікарню в Пулавах», – йдеться у повідомленні.

Дорогу на місці аварії перекрили. Правоохоронці з’ясовували деталі трагедії та проводили слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus