USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Напад на священника у Ліоні: мотивом виявилась подружня зрада

8 Листопада 2020 21:26
Напад із застосуванням вогнепальної зброї на православного священника в Ліоні, у результаті чого жертва отримала тяжкі поранення, стався через особисту суперечку.

Про це повідомляє BFM TV із посиланням на прокурора міста, передає Укрінформ.

40-річний чоловік грузинської національності, затриманий 6 листопада, визнав свою причетність до нападу через особистий конфлікт із жертвою.

Затриманий є чоловіком росіянки 1985 року народження. Як встановило слідство, вона мала особистий зв’язок із священником Нікосом Какавелакісом.

Раніше слідство не виявило мотиву нападу, який міг би бути пов’язаний із релігією. Напад також не визнано терактом.

Як повідомлялося, 31 жовтня у французькому місті Ліон важке вогнепальне поранення отримав священник Константинопольської православної церкви.

Напад стався, коли священник, будучи у мирському одязі, закривав приміщення церкви.

Священник – у важкому стані. Проте у середу, 4 листопада, він вийшов із коми. 7 листопада затримали другого підозрюваного у нападі на православного священника у Ліоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Загадка Показати IP 9 Листопада 2020 01:03
Піп турецької церкви і не мулла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus