USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нападник на готель у Хургаді діяв за вказівкою ІДІЛ, – ЗМІ

16 Липня 2017 09:26
Чоловік, який вчинив напад з ножем у єгипетському курортному місці Хургаді, був ісламістом. Про це повідомляє видання Spiegel, яке наводить посилання на dpa, що посилається на джерела у силах Безпеки у Каїрі.

Повідомляється, що нападник підтримував контакти з терористами "Ісламської держави", які і наказали йому обрати іноземців в якості цілі, передає Європейська правда.

Нападник, згідно з повідомленнями ЗМІ, був студентом з півночі Єгипту і поділяв ідеї радикального ісламізму.

Як відомо, в результаті нападу загинули дві громадянки Німеччини.

Напад стався напередодні, 14 липня, на закритому пляжі готелю "El Palacio" у Хургаді. Чоловік з ножем потрапив на територію готелю з громадського пляжу, розташованого поруч. Він напав на кілька груп туристів, в результаті чого, крім двох загиблих, постраждали ще щонайменше чотири особи, повідомило міністерство внутрішніх справ Єгипту. Міністерство закордонних справ Чехії підтвердило, що серед постраждалих - 36-річна туристка з цієї країни, яка отримала поранення в ногу.

Спочатку єгипетські ЗМІ повідомили, що під час нападу загинули дві громадянки України. Проте потім ця інформація була спростована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майданер Показати IP 16 Липня 2017 13:33
Точно не Путена? Да же как то странно....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus