USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Напідпитку вбив батька. Кажуть: із необережності

28 Лютого 2012 09:36
Під час сварки молодик вбив власного батька. Міліція констатувала – сталося вбивство через необережність.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Про те, що у сусідній квартирі відбувається бійка, міліцію повідомив лучанин Костянтин. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як виявилось, 66-річний власник квартири Олександр потребує медичної допомоги. Викликали «швидку». Однак, лікарі констатували смерть пенсіонера. Причина – аспірація дихальних шляхів кров’ю.

Правоохоронці з’ясували, що о першій дня нетверезий 28-річний Дмитро посварився із батьком. Кажуть, неприязні відносини були у них і до того.

Так, син наніс чоловіку кілька ударів кулаком в обличчя. Унаслідок цього пенсіонер отримав відкритий перелом кісток лицевого скелету. Це й викликало механічну асфіксію.

Як розповів начальник Слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Поторась, Дмитро не заперечував, що між ним та батьком виник конфлікт, внаслідок якого він побив його. Утім підозрюваний зазначає: смерті його не передбачав і не бажав, адже не вважав, що така травма не може бути небезпечною для життя.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 119 Кримінального Кодексу України - вбивство через необережність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лесь Подерв’янський Показати IP 28 Лютого 2012 09:41
Сучій сину...! Так на батька!... Чом не втопив я тебе в малаф'ї як ти родився? Чом не засунув в .опу головою й не задушив? О курвяча сімейка! (Ц)
Сусід Показати IP 29 Лютого 2012 14:29
Знав сім'ю. Не зовсім благополучна. P.S. Українською, Слово Костянтин, пишеться без літери "н" після "о".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus