USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Написаний японцем на мобільнику роман став бестселером

1 Березня 2009 11:05
Японець написав роман-бестселер, користуючись виключно мобільним телефоном. 22-річний Юме Хотару (псевдонім перекладається як Світлячок-мрійник) почав створювати свій роман у 2007 році, – 1 березня повідомляють «Волинські Новини».
Під час їзди в транспорті або на перервах Світлячок друкував на своєму телефоні по реченню, а потім відправляв їх на свій мікроблог в Інтернеті.
Невдовзі творчість Юме Хотару стала дуже популярною в Мережі, після чого видавці запропонували йому перенести свій текст на папір. Роман Перший досвід розповідає про кохання і секс серед школярів. Відразу після публікації він став бестселером у найбільших книжкових магазинах Японії.
Успіх Юме Хотару спровокував цілу манію на мобільну літературу в Японії, пише CNN. Переважно, авторами таких романів стають молоді жінки, які стверджують, що їх сюжети повністю або частково засновані на подіях їх власного життя. Крім того, ці твори часто присвячені темам, про які в Японії в силу особливостей культури не прийнято говорити вголос: сексу, наркотиків, вагітності, згвалтування, абортам і так далі, пояснюють ЗМІ.
За інформацією Корреспондента, критики також зазначають, що така література користується великою популярністю, незважаючи на часто надзвичайно слабку техніку письма.
Раніше повідомлялося, що австралійський фахівець у галузі біоінформатики з університету Фліндерса винайшов пристрій, який розміщують у взутті і він заряджається під час ходи, що дозволяє йому працювати на акумуляторі набагато довше, ніж звичайному телефону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus