USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нардеп Мосійчук в прямому ефірі влаштував бійку з політологом. Відео

25 Грудня 2018 10:52
В ефірі телеканалу NewsOne нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук накинувся на доктора політичних наук Олександра Семченка.

Мосійчук звинуватив політолога в тому, що він бере гроші у глави Чечні Рамзана Кадирова і підтримує кілера, який стріляв у добровольця Аміну Окуєву, відвідуючи його в Лук’янівському СІЗО, інформує УНІАН.

«Я стверджую, тут – в цьому ефірі, – зараз сидить російський пропагандист, який працює за російські гроші. Більш того, працює за гроші Кадирова. Він сидить навпроти мене», – сказав Мосійчук, вказавши на Семченка.

«На жодне питання цієї людини я відповідати не буду. Я стверджую на всю країну, що Семченко є кремлівським пропагандистом і відпрацьовує гроші Кремля. На гроші Кремля він ходить в Лук’янівське СІЗО, робить інтерв’ю з кілером Кадирова, який там утримується», – додав Мосійчук.

«В принципі душевнохворими повинні займатися психіатри ...», – відповів Семченко на закиди Мосійчука.

Читати ще: Кидок Барни, ляпас Богословської, падіння Мосійчука. ТОП-5 бійок на українському ТБ у 2018

Нардеп після критики з використанням нецензурної лексики на адресу політолога хотів покинути ефір, але ведучий В’ячеслав Піховшек переконав нардепа залишитися, пообіцявши, що він зможе далі брати участь без контакту з Семченко.

«Зараз на мене п’ять хвилин лили відра лайна. Цей психічнохворий чоловік, який незрозуміло як опинився у Верховній Раді...», – сказав Семченко.

Після цих слів Мосійчук з криками «вон на*й звідси!» накинувся на політолога зі своєю тростиною, проте опонент ухилився, схопив його за шию і повалив на підлогу. Після кількох взаємних ударів їх розборонили учасники програми та співробітники телеканалу. Пізніше Мосійчук знову завдав удар палицею зі словами «Він має зд*хнути!».

Мосійчук показав ведучому в своєму телефоні матеріали, які нібито являють собою таємницю слідства.

Зрештою, ведучий попросив політолога поступитися і піти зі студії. Семченко, у свою чергу, попросив Піховшека надіслати йому відео бійки.

Після відходу політолога зі студії Мосійчук зайняв своє місце і ефір продовжився.

Зазначимо, раніше вже були скандали в прямому ефірі за участю Семченко на цьому ж каналі. Так, у серпні 2017 року у політолога виник конфлікт з тодішнім ведучим NewsOne Миколою Вереснем.

Нардеп Ігор Мосійчук, своєю чергу, теж досить часто відрізняється нестриманістю і бійками в прямому ефірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Петя Показати IP 25 Грудня 2018 11:15
Вот же тварь...в спину ударил. Мразь эта только по портретам стрелять может.Да в спину. Истерит хуже базарной бабы. До чего докатилась страна. Капец ..
Активіст Показати IP 25 Грудня 2018 12:03
Пі##расти вони всі такі.
Абвер Показати IP 25 Грудня 2018 12:44
Псих Мосійчук-злочинець, хабарник, а його ще совають по ефірах. Його місце у в'язниці, хай відповідає за хабар, який він брав за сприяння у сфері елітноі землі, все задукоментоване та є на відео(див ютуб)
Лучанин Показати IP 25 Грудня 2018 13:09
Мосійчук має кримінальне минуле, вийшов мабуть завдяки СБУ, виконує їхні замовлення, маю таку думку. Зараз має під собою, здається, неонацистську організацію Традиція і Порядок. Виборці Ляшка придивіться яку наволоч ви обираєте.
kek до Лучанин Показати IP 25 Грудня 2018 22:37
що ти мелеш. які неонацисти. партія ляшка це проект ахметова. сильно ахметов нацист там?
Степан (Крымчанин) Показати IP 25 Грудня 2018 18:04
Самі обирали-самі хльобуйте. Кожен народ вартий того правителя якого має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus