USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нардеп Новинський відмовився від мандата

6 Липня 2022 14:32
Бізнесмен та політик Вадим Новинський у зв’язку з війною та окупацією Маріуполя вирішив скласти повноваження народного депутата України.

«У 2019 році мені надали довіру виборці міста Маріуполя, інтереси яких я представляв у Верховній Раді України протягом 3 років.

Це був плідний час спільної роботи. Разом із міською владою міста Маріуполя ми реалізували багато проєктів, які вимагали законодавчої підтримки та злагодженої взаємодії з урядом.

І в нас це вийшло. Маріуполь став одним із центрів зростання в Україні, прикладом самоврядування, та містом із високим рівнем життя. То справжній зразок того, яким міг би стати весь мирний Донбас. Якби не війна...

Багато з того, що було зроблено, знищено війною. Значна частина моїх виборців вимушено покинула рідне місто», – написав він.

Новинський заявив, що протягом усього цього часу він займався і продовжує займатися проблемами громадян, які постраждали від бойових дій, – і не лише маріупольців.

За словами політика, ініційований ним Фонд на честь Покрови Пресвятої Богородиці направляв до Маріуполя та інших населених пунктів України гуманітарну допомогу та медикаменти – і виступав у цій справі спільно з Українською православною церквою.

«У нових драматичних обставин, що виникли після окупації Маріуполя, вважаю, що буду ефективнішим не в політиці, а в гуманітарній, громадській та виробничо-економічній діяльності. Зараз відверто не до політики – час та обставини диктують інші пріоритети.

Я прийняв рішення скласти повноваження народного депутата України та зосередитись на гуманітарних проєктах, на розвитку національної економіки, служінні Українській Православній Церкві та на відновленні зруйнованих храмів», – заявив нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 6 Липня 2022 16:48
А чому не застрілився ? Прийшов твій руській мір...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus