USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нардеп просить державу профінансувати лікування 6-річної волинянки

11 Червня 2018 07:19
Людей із такою недугою в усьому світі налічується менше сотні. Однією із них є 6-річна Аня Сакидон із Качина. У донечки Іванни та Віктора Сакидонів — прогерія Хатчинсона Гілфорда.

Ця хвороба характеризується тим, що організм людини старіє приблизно в 10 разів швидше, ніж у звичайних людей, через мутацію відповідного гена. За твердженням науки стан організму дівчинки сьогодні відповідає людині приблизно 60-річного віку, повідомляє прес-служба народного депутата Ірини Констанкевич.

Мама Ані Іванна Сакидон готова всім пожертвувати, аби її дитина була здорова. Єдина на сьогодні мрія жінки, щоб поставлений лікарями діагноз був помилковим.

Попри складну життєву ситуацію родина Сакидон не опускає руки у боротьбі з хворобою і продовжує лікування та потребує допомоги.

З приводу цього, народний депутатІрина Констанкевич звернулася до в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун з проханням розглянути можливість державного фінансування лікування Ані Сакидон.

«Прошу Вас доручити відповідним структурним підрозділами провести консультації батькам Сакидон Анни Вікторівни щодо можливості державного фінансування лікування дитини», - йдеться у депутатському зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus