USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Нардепу з Волині погрожували розстріляти з гвинтівки

22 Березня 2013 15:52
Молодий волинянин погрожував народному депутату, який у ВРУ представляє Волинь, розстріляти з гвинтівки і вимагав за невиконання погроз 100 тисяч доларів США.

Про це розповів начальник управління МВС України у Волинській області Олександр Терещук під час брифінгу 22 березня.

За словами правоохоронця, 12 березня до нього звернувся громадянин із заявою про те, що одному з нардепів погрожують зброєю. Тож у міліції порушили кримінальне провадження і разом із прокуратурою та з судом вирішили це питання протягом 3-4 днів.

Так, злочинцем виявився молодий чоловік, який проживав на Волині. Він розповів, що вирішив заробити гроші для того, щоб покращити свій матеріальний стан. «Хотілося йому збудувати будинок», - зазначив Терещук.

Тож зловмисник зателефонував до приймальні нардепа у Києві, і, погрожуючи, попрохав номер мобільного телефону обранця народу. Та йому дали номер помічника народного депутата, який і звернувся до МВС із заявою.

Задля затримання правопорушника вирішили здійснити операцію, участь у якій, з-поміж інших, взяли правоохоронці з підрозділу «Сокіл» і працівники УБОЗу. Так, у межах операції помічник нардепа домовився про передачу імітаційних 100 тисяч доларів США злочинцю. Тож саме тоді й затримали правопорушника, хоч його особу вдалося встановити раніше.
У міліції порушили кримінальне провадження і слідчі прийняли рішення за статтею 208 ККУ.

«Правопорушник був більше шахраєм, який хотів заволодіти грошима. Були маскування, телефони в різних місцях він роботу свою проводив, ховав їх, переодягався. Сьогодні ці речі задокументовані і слідство це все буде доводити», - зазначив Олександр Терещук.

Провадження направили до суду, який виніс постанову про особисте зобов’язання, і правопорушника випустили. Наразі він знаходиться за місцем проживання. Злочинця може очікувати кримінальна відповідальність від 3 до 8 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Семен Показати IP 22 Березня 2013 17:24
Равнство слуг и народа.
брати Грімм Показати IP 22 Березня 2013 17:58
чому саме з гвінтівки може сокиру хотів кинути на 420 км
Ґрыцько Показати IP 22 Березня 2013 18:50
"Нардепу ", тогда уже пишите прямо- "нардупу"...:)
3 Показати IP 22 Березня 2013 18:54
Ди*іл. А кого хотів розкуркулити?
Свободу Попугаям! Показати IP 22 Березня 2013 21:24
Мужика, видимо, не учили, как разбогатеть, не подвергаясь такой опасности. А зря - нужно было бы ему поучиться у чиновников, нардепов и прочих умеющих делать деньги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus