USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Нас змушують закрити місто, поліція масово штрафує підприємців», – мер Тернополя про карантин

10 Січня 2021 09:29
Мер Тернополя Сергій Надал заявив про те, що правоохоронці почали масово штрафувати підприємців за порушення правил локдауну. За його словами, обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій може ввести локдаун в Тернополі з 11 січня.

Про це повідомляє ZN,UA з посиланням на допис Сергія Надала у фейсбуці.

«Центральна влада вчергове не почула думку тернополян. І попри рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, поліція почала масово штрафувати підприємців», – написав Надал на сторінці у Facebook.

За інформацією мера, правоохоронці не будуть допустити дітей на навчання, а на директорів навчальних закладів та вчителів будуть відкриті справи.

«Я не виключаю, що проти членів міської комісії з надзвичайних ситуацій, працівників управлінь можуть також відкрити справи. Це тиск і методи залякування, які використовували ще за часів Януковича... Я хочу заявити, що у Тернополі воювати з поліцією ніхто не буде. Я не маю права ризикувати людьми і містом», – підкреслив мер.

Крім того, Надал повідомив, що в ці вихідні заплановано екстрене засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації.

«Дуже ймовірно, що вони скасують рішення міської комісії і таки введуть локдаун у Тернополі з 11 січня», – написав мер.
До 24 січня заборонено відвідувати кафе та ресторани, закриють розважальні заклади, спортзали, фітнес-центри. Крім того, в Україні заборонені будь-які масові заходи.

Раніше міський голова Тернополя Сергій Надал заявив про те, що у місті не вводитимуть локдаун 8 січня. Пізніше він змінив свою позицію та зазначив, що карантин посилять у разі збільшення захворюваності на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свідок Показати IP 10 Січня 2021 10:23
Їдьте у Буковель - тав вільна зона від усього! :)
опа Показати IP 10 Січня 2021 10:42
Або йдіть в Епіцентр.
роздуми Показати IP 10 Січня 2021 11:15
як після локдауну відновлюватись середньому бізнесу??? після локдауну ковідного буде крах економічний. європа має запаси, в внас, що заробили те і проїли. день не працюєш, на наступний не їсиш, бо ще ж і комуналка є..... на рахунок епіцентрів та інших великих бізнесів, якщо локдаун то для всіх! на ринках та в малих магазинах на ринках є такі ж товари!
Хахаза до роздуми Показати IP 10 Січня 2021 12:46
73% не помиляються. НАШ ЛІДЕР ЗНАЄ ЩО РОБИТЬ!!!ВІРИМО ЙОМУ!!!
ВІРУС Показати IP 10 Січня 2021 13:40
ЦЮ ПОЛІЦІЮ ПОТРІБНО ВЖЕ ГНАТИ В ШИЮ.ЦІ НЕРОБИ І БАНДИТИ У ФОРМІ ЖИВУТЬ В ЯКОМУСЬ ІНШОМУ СВІТІ.
Вірусу Показати IP 10 Січня 2021 15:32
Давай, продовжуй - живуть на наші податки, гребуть хабарі, т.д. А сам скільки заплатив, роботящий *гонило*? Працюєш, чи машини ганяєш, сигарети штовхаєш?
ВІРУС до Вірусу Показати IP 10 Січня 2021 16:29
Амфік.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus