USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наша Russia» закривається

20 Січня 2010 15:07
Продюсер Гарік Мартиросян оголосив про закриття проекту «Наша Russia» на телеканалі ТНТ.
За його словами, фільм «Наша Russia. Яйця долі», креативним продюсером якого він є, стане фіналом пригод героїв скетчкому. Картина вийде в російський прокат у четвер, 21 січня, – інформує РІА «Новости».
Чутки про закриття шоу вперше з`явилися в січні 2009 року. Тоді повідомлялося, що двоє основних акторів шоу, Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян, вирішили припинити участь у проекті через творчу кризу, і п’ятий сезон шоу не буде знято. Прес-служба телеканалу ТНТ тоді спростувала цю інформацію.
Тим часом, у січні 2009 року Свєтлаков повідомляв, що фіналом скетчкому стане повнометражний фільм «Наша Russia», роботу над яким було «практично завершено». Проте після цього в плани творців картини втрутилася криза, і дознімати фільм довелося восени 2009 року, розповів журналістам Гарік Мартиросян.
Довідково:
Продукт Comedy Club Production – шоу «Наша Russia» виходить на телеканалі ТНТ з 2006 року. За цей час знято 74 епізоди передачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus