USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Наші лідери не залізні, дива не сталося», – головний тренер «Старого Луцька» про поразку від «Політехніки»

30 Січня 2023 19:42
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій на післяматчевій прес-конференції пояснив невдалий результат своєї команди у матчі з «Політехнікою» втомою лідерів команди, яких своїми вдалими діями на майданчику також не підтримали і гравці з лавки.

Баскетболіст «Старого Луцька» Ілля Бедлінський: «У нас вийшов дуже складний бабл. Команда викладалася в кожній грі, але в кінцівках нам щось трішки не вистачало: десь досвіду, десь фізичних кондицій. Треба добавляти і ми будемо добавляти. Три гри – це важко, зокрема й для лідерів команди. Жодну гру ми не хотіли віддавати просто, тому боролися до кінця».
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій: «Дива не сталося, нас не вистачило на третю гру. Хоча бабл передбачав по три гри, але не у всіх команд була така кількість матчів – не приїхали «Черкаські Мавпи». Ми третю поспіль гру грали зі свіжою командою. «Говерла» виходила свіжою на нас, Львів пропуска гру з Черкасами і мав день відпочинку. Тому наша команда, на жаль, зупинилася у другій половині. Наші лідери не залізні. Ми дуже чекали якоїсь допомоги від гравців з лавки, але не дочекалися. Кожен гравець – це окрема тема, будемо з ними говорити. Бо така кількість втрат на рівні Суперліги неприйнятна. Деякі гравців, виходячи на майданчик, починають свої дії з втрати. Дуже важко грати баскетбол, коли така кількість втрат – 23. Питання ще й полягає в тому, які це втрати. Після цих втрат «Політехніка» забила нам 24 очки, а ми – 5. Десь у мене інколи опускаються руки. Можливо, це втома, якась невпевненість, хоча чемпіонат через три місяці закінчується, вже була достатня кількість ігор. Львів був більш ціпким, інколи в нас були дитячі втрати. Як в минулому гравець, я цього не розумію.

Звичайно, відіграла роль втома наших лідерів Олександра Коровякова, Олега Рудакова, їх просто не вистачило на другу половину. Перша половина дала нам надію. Якщо порівнювати з двома минулими матчами, то ми добре зіграли першу половину. Не вистачило очок від нашого капітана, якихось лідерських якостей. Будемо з цим розбиратися, адже вже другий бабл трошки в нашого капітана яма, він не показує гру, яку показував на початку чемпіонату. Результат закономірний, хоча різниця не мала б такою бути».
Баскетболіст «Політехніки-Галичини» Едуард Федчук: «У першій половину ми грали зовсім не свій баскетбол. Не знаю, з чим це пов’язано. Можливо, десь підсіли, десь не вистачило Колі Полюляка. Але ми відпрацювали і за себе, і за нього. З кожною грою ми добавляємо, граємо, як команда, а не індивідуально. Я впевнений, що це є правильний напрямок руху. З цього баблу ми взяли максимум. Шкода, що не приїхали «Черкаські Мавпи», гра з ними буде попереду».
Головний тренер «Політехніки-Галичини» Ярослав Зубрицький: «Хлопці молодці, вони додали в третій і четвертій чвертях. Я вдячний їм, але не можу зрозуміти, чому ми довго розігріваємося в першій чверті. Десь так і в минулому матчі вийшло. Будемо працювати над цим елементом, щоб ми були агресивніші в першій чверті.
Баблом загалом я задоволений. Нам зіграло в плюс, зо ми не зіграли гру з Черкасами, для Луцька це пішло в мінус, адже для них ця гра була третьою. Дві попередніх гри у них теж були дуже важкими».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 30 Січня 2023 20:14
Програли, усіх на фронт. Бики дармоїди!!!
І крапка ! Показати IP 30 Січня 2023 22:02
А тепер контрольний - надрукуйте турнірну таблицю !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus