USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Наслідки протестів в Ірані: 29 загиблих, півтисячі затриманих

2 Січня 2018 21:01
Від 30 грудня до 2 січня в Ірані тривають протести, під час яких люди вимагають змін в економіці, оскільки зростає рівень інфляції, незадовільне продуктове забезпечення, інформує ТСН.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЩО СТОЇТЬ ЗА «ПОЧАТКОМ РЕВОЛЮЦІЇ» В ІРАНІ

Крім того, висувається низка політичних вимог: зміни у владі і відмова від участі в регіональних конфліктах. Під час протестів іранські правоохоронці уже заарештували майже півтисячі осіб лише у столиці країни Тегерані. А кількість загиблих, за даними Reuters, становить 29.

Так, верховний лідер Ірану Алі Хаменеї заявив, що винними у масових заворушеннях та заворушеннях в країні є вороги республіки. Він заявив, що "вороги Ірану об'єдналися" і використовували гроші, зброю, політику і розвідувальні сили з метою стурбувати ісламську республіку.

Більше про те, у яких містах найбільша кількість сутичок та жертв дивіться в Інфографіці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 2 Січня 2018 21:04
Я плакаль
Анонім Показати IP 2 Січня 2018 21:37
Щось мені це нагадуе!!! А вам люди??!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus