USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Понад 7 млн планують витратити на розбудову ситуаційного центру поліції Волині

17 Грудня 2019 15:18
Понад сім мільйонів гривень на Волині наступного року планують спрямувати на розбудову ситуаційного центру поліції.

Про це йшлося під час пленарного засідання 27 сесії Волинської облради 17 грудня.

Депутати ухвалили зміни до Програми профілактики правопорушень у Волинській області на 2016 – 2020 роки. Зміни передбачають спрямування 7,24 мільйона гривень у 2020 році на розбудову ситуаційного центру поліції. Зокрема, на придбання обладнання та оснащення ним службового автомобіля Ситуаційного центру потрібно 1,3 мільйона, 3,94 мільйона – на забезпечення обладнання Ситуаційного центру майном та іншими програмно-технічними засобами для належної роботи, 2 мільйони – на приведення приміщення для Ситуаційного центру у відповідність для використання за призначенням.

Як раніше пояснювали представники ГУНП у Волинській області, центр включатиме в себе низку підрозділів, що будуть об’єднані в єдину систему, починаючи з лінії «102», диспетчерської служби, яка координує та направляє наряди області, чергової частини та кризового центру, де будуть зібрані представники правоохоронних органів. Працюватиме система відеоаналітики і комп’ютерних засобів, що будуть аналізувати оперативну обстановку в регіоні для ухвалення швидких рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus