USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наталя Могилевська виступить у Луцьку

9 Вересня 2019 14:29
Відома українська співачка Наталя Могилевська виступить у Луцьку.

Наталю Могилевську називають ровесницею незалежної України. Її становлення як Народної артистки, ставало міцнішим разом з нашою державою і вона, поза сумнівом, була і залишається опорою кожного, хто виріс на її піснях, хто любив під її «Лала», хто зустрічав кожну весну з її «Я весна», хто співав її колискову «До дому я» своїм маленьким дітям протягом останніх двадцяти років.

Дебютний альбом співачки у 1997 році розійшовся мільйонним накладом. З тих пір вона зайняла лідируючу позицію в Українських музичних чартах. Але продовжила кар’єру не лише як співачка, але і телеведуча, продюсер гучних проектів «Шанс», «Фабрика зірок» і засновник продюсерського центру Talant. Могилевська стала наставником для улюбленців сучасної естради: Віталія Козловського, Діми Монатика, Макса Барських, Групи Квест пистолз, Аліси Тарабарової, Регіни Тодоренко, Володимира Дантеса, Влада Дарвіна.

Співачка не лише взялася за активну гастрольну діяльність, але й відкрила школу творчості для дітей Talant School в Чернівцях, Одесі, Києві та Харкові! А наразі готує новий україномовний альбом «Покохала» і нове концертне шоу з однойменною назвою.

Усіх охочих завітати на концерт у Луцьку запрошують 11 жовтня о 19:00 у Драмтеатр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Вересня 2019 17:51
А це хто така?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus