USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Наталія Сумська освідчилася Луцьку в коханні. ФОТО. ВІДЕО

8 Вересня 2009 09:54

У Луцьку влаштували концерт, аби торкнутися глибинних струн людського буття. Саме такою була мета організаторів благодійного туру «З вірою і любов’ю», який розпочався 7 вересня у стінах замку Любарта, – повідомляє репортер «Волинських Новин».

Зі слів єпископа-помічника Київської архієпархії УГКЦ Йосифа Мілена, благодійний тур «З вірою і любов’ю», який розпочався на Волині, пройде ще у Рівненській, Чернівецькій, Тернопільській, Івано-Франківській та Львівській областях. Благодійні концерти, які відбуватимуться у його рамках, дадуть змогу зібрати кошти на завершення будівництва Патріаршого собору Воскресіння Христового в Києві.
Однак єпископ зазначив, що «глибинна ціль акції – торкнутися глибинних струн людського буття». «Збудуймо собор душ, і кожен із нас є окремою неповторною цеглиною у цьому соборі», – закликав священнослужитель.
Що ж до самого концерту, то у Луцьку у стінах замку виступали гурт Ґорґішелі, С.К.А.Й., Гудімов, Дарина Сумська, Піккардійська терція, Тетяна Горобець, Тарас Петриненко. Саме дійство відбулося у невимушеній атмосфері.
Адже, не зважаючи на чималу кількість слухачів, були абсолютно відсутні будь-які прояви натовпу, що приводить до висновку – концерт зібрав дійсно «свого слухача». Крім того, під час акції акторка Наталія Сумська щиро освідчилася у коханні до міста Луцьк.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus