USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Нацбанк звільнить половину працівників. ІНФОГРАФІКА

12 Серпня 2016 21:00
Трансформація НБУ має на меті підвищення ефективності за рахунок реінжинірингу процесів, впровадження сучасних моделей управління та ІТ рішень на підтримку діяльності регулятора. Зміни супроводжуватимуться поступовим скороченням штатної чисельності персоналу.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Черговий етап трансформації триватиме 2,5 роки та призведе до зменшення штату регулятора вдвічі порівняно з поточним рівнем.

"За останні два роки Національний банк зазнав значних змін, залишивши в минулому пострадянську модель державного регулятора з роздутим штатом та низькою ефективністю. Нацбанк здобув інституційну незалежність, позбувся непрофільних функцій, удосконалив систему прийняття рішень, скоротив рівні ієрархічності та унеможливив прояви корупції", - пояснив директор департаменту персоналу НБУ Роман Борисенко.

Нагадаємо, що одним із результатів першого етапу трансформації НБУ, який завершився у 2015 році, стало зменшення чисельності персоналу з 11,8 до 5,3 тисячі штатних одиниць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тьотя Рая Показати IP 12 Серпня 2016 21:28
Багатьох скорочують , щоб голові НБУ - Гонтаревій збільшити платню . Сьогодні вона отримує в місяць понад 320 тис. грн. Значить скоро черговий стрибок долара ...!!!
Олег Показати IP 12 Серпня 2016 21:31
Хай краще звільнять (а ще й посадять на 27 років (курс доллара)) долгостройку гонтарєву. Дибілка кончана

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus