USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Нацгвардійці знищили під Бахмутом російський штурмовик Су-25

3 Лютого 2023 16:54
Під Бахмутом військовослужбовці Національної гвардії України знищили російський штурмовик Су-25. Це сталося під Бахмутом, за який точаться криваві бої. Ворожий літак було приземлено за допомогою ПЗРК «Ігла-1».

Це сталося 2 лютого, повідомляє пресслужба Національної гвардії України.

Як це було, розповів командир зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 3 бригади оперативного призначення на псевдо Партизан: «2 лютого о 11:55 ранку в південно-східній околиці Бахмута нацгвардійці виявили два ворожі літаки Су-25 на відстані трьох кілометрів, ціль була захоплена стрільцем-зенітником ПЗРК «Ігла-1» та здійснено пуск. Внаслідок бойової роботи один Су-25 було уражено».

Зазначається, що на Бахмутському напрямку лише за минулий тиждень розрахунком було знищено російський гелікоптер Мі-24 та літак Су-25.

Зазнаючи численних втрат, ворог не припиняє наступальних дій на Бахмутському напрямку, кажуть військові. Та наші захисники мужньо тримають оборону міста-фортеці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus