USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нацгвардійців і рятувальників перевели на посилений режим роботи

16 Лютого 2022 17:35
Окрім поліцейських та прикордонників, нацгвардійців та рятувальників також було переведено на посилений режим роботи.

Про це поінформував міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час спеціального телемарафону до Дня єднання, передає Укрінформ.

«Від учора органи НПУ переведені на посилений режим роботи. Так само у посиленому режимі працюють і Національна гвардія, і прикордонники, і ДСНС. Для нас з вами це означає, що на вулицях буде більше поліції, більше представників НГУ, будуть посилені пункти пропуску на кордоні», – пояснив міністр.

Монастирський розповів, що це у жодному разі не обмежує права громадян.

«Проте я хочу закликати громадян з розумінням ставитися до того, що більше будуть перевіряти документи, авто, особливо у великих містах, це – нормальні заходи безпеки. Знову ж таки, ми готові до будь-якого сценарію, тому ці заходи безпеки виправдані саме цим», – сказав очільник МВС.

Монастирський також подякував усім поліцейським, прикордонникам, нацгвардійцям, які наразі, за його словами, 24/7 напружено працюють для того, щоб всі інші громадяни відчували безпеку.

За його словами, МВС є надійним тилом ЗСУ і гарантом безпеки України.

«Тому всі працівники міністерства, всі військовослужбовці сьогодні дбають про те, щоб в Україні був мир, спокій та безпека. Українці сильні та єдині, все буде добре», – запевнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правильно Показати IP 16 Лютого 2022 18:12
І комунальників з працівниками РЕС переведіть : перші будуть перед агресорськими танками нечистоти виливати, а другі зверху дроти електромереж скидатимуть. Під напругою!
Олесь до Правильно Показати IP 16 Лютого 2022 20:47
Як тактично поставлене завдання ...ще би добавив до сказаного . Обиспечити апургеном місцеві точки продажу самогона і при нападі дати дозу заднього щастя щоб обезжопити ворога . І привести в підвищену бойову готовність всіх самогонщиків району ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus