USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нацполіція з 18 березня відновить оформлення та видачу дозволів на зброю

17 Березня 2021 20:21
Національна поліція з 18 березня відновлює оформлення, видачу дозволів та перереєстрацію дозволених видів зброї. Процес зупиняли через злочинну схему з незаконної видачі дозволів, яка була викрита у правоохоронних органах.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції, пише Бабель.

Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що всі працівники підрозділів дозвільної служби на період переформатування виведені поза штат. Процес видачі дозволів контролюють співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Клименко додає, що термін проведення службового розслідування, яке призупинило процес видачі та продовження дозволів, не враховуватиметься під час перереєстрації зброї. Тож власники, яким потрібно продовжити дозволи на зброю, не отримають штрафних санкцій.

«У наших найближчих планах – передати повноваження для оформлення документів на отримання чи продовження дозволів на зброю в сервісні центри МВС. Весь документообіг буде здійснюватися через електронну базу. Це зведе до мінімуму можливість корупційної складової. Крім того, створюється Єдина база даних зареєстрованої зброї», – повідомив Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus