USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Навальний отримав 30 діб арешту за акцію «Він нам не цар»

15 Травня 2018 19:21
Тверський суд Москви засудив російського політика Олексія Навального до 30 діб адміністративного арешту за "повторне порушення порядку організації мітингу".

Про це сам Навальний написав у своєму Twitter.

"30 діб вже дали, а "суд" все ще триває. Нову справу розглядають. Дуже дивне відчуття", - пише політик.

Адвокат Навального у своєму виступі звинуватив владу в спробі позбавити опозиціонера можливості брати участь у політичному житті країни після інавгурації Володимира Путіна.

Минулого тижня засідання по обом епізодам справи перенесли, тому що суд погодився викликати в якості свідків двох співробітників поліції.

Олексія Навального затримали вдень 5 травня, незабаром після того, як опозиціонер з'явився на Пушкінській площі. Його за руки і за ноги занесли в автозак. За даними правозахисників, в російській столиці, де акція не була узгоджена з владою, в той день затримали більше семиста осіб, а по всій країні - понад півтори тисячі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus