USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Навесні в луцькому парку може сплисти дохла риба

9 Лютого 2010 13:09
Директор Центрального парку відпочинку в Луцьку побоюється, що навесні після танення снігу в парку засмердить дохлою рибою.
Під час наради з протидії паводків у Луцьку, директор Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки Віталій Цапюк розповів, що вже демонтовані атракціони, котрі можуть опинитися у воді через імовірне підтоплення Луцька. Він додав, що через задуху під льодом Стиру багато риби здохло. Бо нібто рибалки дцже мало вирубали лунок на Стиру. І риба задихнулася. Тому навесні лучани можуть потерпати через сморід.
Також він розповів, що «англійські лужайки та поліські болота» нікому в парку не потрібні. Перед тим, як масово зрубувати дерева, варто було провести меліорацію каналів. Винним у ситуації Віталій Цапюк вважає комунальне підприємство «Зелене господарство», котре зараз опікується парком.
Він розповів, що, окрім запланованих вирубок аварійних і старих дерев, у парку рубають зелені насадження. Приміт, рубають усі, кому не ліньки. Навіть у заповідній території «Пташиний гай». Цапюк зауважив, що машина дров із Центрального парку культури і відпочинку коштує 300-400 гривень. «Якщо будемо так хазяйнувати - парку не буде», - сказав директор.
Віталій Цапюк наголосив і на тому, що взимку в парку не чистять доріжки, хоча лучани ходять відпочивати у цю зелену зону. Заступник міського голови Борис Сорока зауважив, що доріжки таки треба чистити. У відповідь на зауваження, директор КП «Зелене господарство» Олег Савчук відповів, що хаотично у парку дерев ніхто не рубає.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
goodok Показати IP 9 Лютого 2010 17:15
Савчук всю зиму дерева з парку вивозив, це бачила купа народу! цікаво глянути, чи підтверджено документально хоть якісь знесені та продані дерева... якщо мер не хоче лишнього негативу перед виборами, то краще б звільнив Савчука, це ж ганьба! Людина ця - просто нульовий господарник... Як кажуть пенсіонери, що найчастіше гуляють парком навіть взимку: "поки керував Цапюк (директор парку), то порядок був". І не дивно, дійсно, в Цапюка територію забрали, віддали Савчуку, от тепер і парку кінець приходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus