USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Атракціони в луцькому парку віддали в оренду на п’ять років

17 Лютого 2023 08:38
Старі атракціони, розташовані в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки в Луцьку, віддали в оренду терміном на п’ять років.

Про це йдеться на сайті prozorro.sale. Торги оголосив відділ управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради. Це був англійський аукціон.

Стартова вартість оренди атракціонів «Веселі гірки», «Орбіта», «Автодром», «Сюрприз», «Колесо огляду» становила 4922 гривні за місяць. Як вказано в проєкті договору, ринкова вартість перерахованих атракціонів складає 458 353 гривні.

У результаті торгів перемогла цінова пропозиція у 8500 гривень. Із переможцем аукціону укладено договір. Його персональні дані не розкрито у зв’язку з воєнним станом у країні.
Як зазначено, додатковою умовою оренди є проведення ремонтних робіт і поточне обслуговування атракціонів, а також повторне експертне обстеження атракціонів для подальшої їх експлуатації.

Є можливість суборенди.

Відповідно до договору, орендар зобов’язаний використовувати атракціони за призначенням, утримувати майно в хорошому технічному стані, за власні кошти застрахувати майно, своєчасно здійснювати за власний рахунок капітальний, поточний та інші види ремонтних робіт за погодженням із міськрадою, дотримуватися архітектурних вимог, норм охорони праці, електробезпеки, санітарно-гігієнічного стану, екологічних i протипожежних норм, а також забезпечити прибирання території i під’їзних шляхів.

Як ми писали, питання оренди атракціонів у луцькому парку детально вивчали. Серед атракціонів до міської власності належать 11: найстарші – дитячі гойдалки 1963 року випуску, наймолодша – «Орбіта» 1989 року.

Нагадаємо, влітку з Києва до Луцька переїхав луна-парк із 39 атракціонами. Також до обласного центру переїхали надувні атракціони з Харкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бугага Показати IP 17 Лютого 2023 09:28
Виглядають вони ніби це не Луцьк а десь у Прип'яті.
Анонім Показати IP 17 Лютого 2023 10:07
Поверніть клоуна і організуйте якийсь список людей, кого не укачує
З роси і води ! Показати IP 17 Лютого 2023 10:42
Отой атракціон з електромобілями я пам'ятаю ще з часів, коли був учнем молодших класів, а сьогодні я уже давно пенсіонер !
Вася до З роси і вод Показати IP 17 Лютого 2023 16:24
Сьогодні то вже антикваріат ! Продамо в Європ на аукціоні - йому ціни нема ! Заживемо ж, гей !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus