USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Навіки 32: Героя з Маневичів Богдана Янчишина посмертно нагородили орденом «За мужність»

11 Листопада 2023 11:28
Указом Президента України №741/2023 від 8 листопада 2023 року посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня жителя селища Маневичі Янчишина Богдана Володимировича 1990 року народження.

Про це Інформаційному агенству Волинські Новини повідомили близькі загиблого воїна.

Державної нагороди Захисника удостоєно посмертно за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові.
Нагадаємо, Богдан Янчишин, наслідуючи подвиги свого дідуся, фронтовика, ветерана Другої світової війни Сищика Юхима Титовича, з перших днів рашистської агресії став на захист Вітчизни.

Відважно боронячи нашу землю, молодий Герой не дожив до 33-річчя лише п'ять днів. Військовий загинув 2 липня під час бойових дій із російським ворогом поблизу села Діброва Луганської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus