USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Навіки у небесній варті: на Волині попрощалися з Героєм Миколою Трачуком

15 Лютого 2024 18:07
15 лютого 2024 року зі смутком та болем на Іваничівщині провели в останню дорогу Героя Миколу Трачука, який загинув 24 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в Запорізькій області внаслідок серії скидів з БПЛА противника.

Про це повідомили в Іваничівській громаді.

Мужній Воїн, який до останнього подиху вірив у Перемогу, поліг за свою державу, за наш спокій. Війна забрала у матері сина, у дружини – чоловіка, у дітей – батька, у військовослужбовців – побратима і друга, у громади та країни – Захисника. Миколі назавжди 49…

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, мешканці громади, представники влади, військовослужбовці. Щирі співчуття рідним та близьким померлого висловила селищна голова Лідія Томашевська та запевнила, що пам’ять про загиблого назавжди залишиться у серцях всіх, хто його знав і любив.
Чин похорону Миколи Трачука здійснили митрофорний протоієрей, Благочинний Володимир-Волинської Єпархії, настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій та настоятель Церкви Святої Параскеви П’ятниці села Соснина отець Володимир, а також духовенство Іваничівського благочиння.
Востаннє воїну віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, який почесна варта зняла з домовини. На честь солдата Миколи Трачука гучно пролунав трикратний стрілецький салют…
Тепер він – навічно з небесною вартою, а над його могилою майорітиме синьо-жовтий стяг.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus