USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати від ВО «Свобода» б’ють і знущаються з чиновників. ВІДЕО

19 Березня 2014 11:27
Народні депутати України від ВО «Свобода» черговий раз відзначилися скандалом. Вчора, 19 березня, увечері Ігор Мірошниченко, Богдан Бенюк та Андрій Іллєнко у супроводі інших радикально налаштованих осіб увірвалися до приміщення «Першого національного» телеканалу. В кабінеті Олександра Пантелеймонова - тимчасового виконувача обов'язків керівника цього ЗМІ - свободівці накинулися з кулаками на чиновника і силою змусили його написати заяву на звільнення з посади.

Фізична сила і лексика, якою народні обранці дозволяли собі «боротися» з несправедливістю - далекі від європейських і цивілізованих форм. Виступаючи за євроінтеграцію та зміни на краще, своїми діями представники ВО «Свобода» нівелюють усі цінності демократичного і громадянського суспільства, яким прагнуть стати українці. Невже нещодавні опозиціонери, а нині представники провладної більшості не знали, що після таких дій вони не понесуть покарання? Навпаки, свободівці навіть хизуються своїми протиправними вчинками, адже самі зняли насильницьке відео, яке згодом розповсюдили в мережі Інтернет.

Можливо, вони таким чином хочуть виправдати реакцію зі сторони наших як східних, так і західних сусідів. Щоб європейці відвернулися від українців як від радикалів, а росіяни з новою силою продовжили оприлюднювати сюжети у своїх агітаційних ЗМІ, доводячи, що в Україні панує фашизм, насилля і безлад. А згодом вкотре виправдають своє вторгнення в Україну, начебто, миротворчими діями та заспокоєнням ситуації в країні, яка не може навести лад у себе вдома.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк уже засудив радикальні дії нардепів від ВО «Свобода». Проте, чи не повторяться подібні бандитські вчинки в майбутньому з боку все тих же свободівців і представників силових напівлегальних структур, які використовують найбрутальніші методи для досягнення власних цілей?

На фото: заява, "здобута" свободівцями
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 72
закон Показати IP 19 Березня 2014 11:30
Ну от і побачимо на дії нового прокурора!:) Якщо "замнуть" справу - то для чого взагалі був Майдан?! Далі буде...
мв Показати IP 19 Березня 2014 11:32
Оце патлате чудо.... взагалі то народний депутат)))) А Бенюк там що забувся... патріот недороблений....Люди, до чого ми докотилися......
луцьк до мв Показати IP 19 Березня 2014 12:36
Це "політична еліта" України яка прийшла до влади! Бидло як не вдягни і яку посаду не дай всеодно залишиться бидлом!!!! Побачимо яка буде реакція на такі дії нашої влади!!!
Іван до луцьк Показати IP 19 Березня 2014 12:43
Так це ж бидло при владі, яка може бути реакція?
Олег Показати IP 19 Березня 2014 11:32
А уявляєте, якби таке дозволив собі хтось з ПР??? Вже і хату спалили, і дітей повбивали б.
123 Показати IP 19 Березня 2014 11:33
Свободівська погань. А де Вітів? Такий цирк і без нашого клоуна...
321 до 123 Показати IP 19 Березня 2014 12:15
А в них "відпустка" до 25-го, то по барах походить, потім на якесь недільне Віче зайде запухший і поїде до столиці "працювати". Ото така депутатська діяльність Вітіва!:)
Іван Гонта до 123 Показати IP 20 Березня 2014 09:26
Вітів каву п"є - не заважай працювати)))
lola Показати IP 19 Березня 2014 11:37
Треба позбавити їх мандатів. Які герої, приперлися 5 лобів до одного чувака. Ще й "москалюгою" обізвали. А після цього будуть кричати що у нас не переслідують росіян. Ці "свободівці" такими геройствами дискредитують Україну перед усім світом. Ми ж в цивілізовану Європу зібралися ... чи як???
Валентина до lola Показати IP 19 Березня 2014 12:18
Дії 120% ідентичні діям "Правого сектору"! То у когось є сумніви, що всі вони пов'язані?!
Правда до Валентина Показати IP 19 Березня 2014 12:26
ПС це бойове крило Свободи, це відомо всім!
s до Правда Показати IP 19 Березня 2014 14:01
на справді це різні організації http://politic.kiev.ua/politika/5688taemna-rozmova-yarosha-z-tyagnibokom-stenograma.html
Правда до s Показати IP 19 Березня 2014 14:31
Це вони зараз різні, коли до влади дорвались, а починалося все з одної партії.
я Показати IP 19 Березня 2014 11:38
Жах і позор нації, хто нас візьме до Європи, щоб оце чудисько залетіло до тебе в кабінет та гнобило тебе. Ляшка клоуна ще з вилами там не хватало....
сашик Показати IP 19 Березня 2014 11:39
зі старою владою ми жили у дупі. зараз будемо жити у ще більшій дупі так як ми нікому не потрібна країна. Сьогодні Яценюк відмовився підписувати угоду з ЄС, не тому що він другий Яник, а тому що Янику запропонували справді не вигідні умови, а зараз запропонували ще більш невигідніші так як нам просто нема куди діватися. П.С - не усі в нашій країні такі розумні як ті що пишуть тут коментарі. Є Андрійко з села який їздить на тракторі та слухає новини у бабусь на лавці. Таких Андрійків багато і з цим нічого не зробиш. Щоб створити державу потрібно багато мудрих людей. Не розумних, не з освітою від кращих вузів. Цього мало. Потрібні люди мудрі.
Віка до сашик Показати IP 19 Березня 2014 12:24
"Яценюк відмовився підписувати угоду з ЄС" і це правда! Ну що - висновки ще ніхто не зробив з усього що відбувається???!!! http://my.obozrevatel.com/politics/56820-yatsenyuk-vidmovivsya-pidpisuvati-ugodu-pro-asotsiatsiyu-z-s.htm
Москаль до сашик Показати IP 19 Березня 2014 12:33
Блин, да почему не нужная-то? России, Белоруссии, Казахстану очень даже нужная. ТС - мощнейшая альтернатива ЕС, ну глупо же не соглашаться. И независимость сохраните и в кабалу никто не тащит. Вся промышленность Украины заточена под Россию, Белоруссию и другие страны бывшего СССР. Все связи налажены, только подновить и живи достойно. Не без трудностей, конечно, но достойно - без этого цирка с конями, что вы устроили на весь мир. Короче, надоест позориться - милости просим. Только без этих ваших теперешних "сливок общества" в купе с ярошеподобными, лады?
лучанка до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 12:47
Ти думаєш, що ВСІ були за майдан? А зараз навіть ті, що були за майдан, будуть від нього відхрещуватись!
Со стороны до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 14:16
Хочется спросить тех, кто стоял на майдане, или просто поддерживали. Вы за это стояли? Теперь все как надо, все как хотели? Я понимаю, Янык всех достал, но зачем так? Ведь есть процедуры импичмента, к чему вся эта дикость. Что дальше? Ждем покращення?
Москаль до Со стороны Показати IP 19 Березня 2014 17:34
Зачем так-вот вопрос на миллион. Вот смотри: мы с тобой оппозиция и до судорог в сфинктере хотим в ЕС. А янек, покрутив жопой, вдруг переобувается в последний момент и врубает заднюю, отказавшись подписать соглашение об ассоциации. Само собой, мы в шоке, искренне возмущены и оскорблены в лучших чувствах (к обамке и меркель, естессна). Но, что случилось-то случилось. Как будем действовать? Не знаю как ты, а я оставшееся время до следующих выборов президента развернул бы мощнейшую пропаганду (пиндостан и гейропа в помощь) европейского пути развития Украины. Вполне законными методами препятствуем курсу на ТС и Россию. 146% гарантии успеха. Следущий президент -я (ну или ты, мы ж, типа, вместе). Путь в ЕС гладок, аки белая скатерть, все радуются, грызут печеньки, короче полная аллилуйя! Но что мы делаем вместо этого? Мы устраиваем мегасрач в Киеве, жгем покрышки, достаем из какой-то помойки Яроша с компанией и снимаем с них намордники, при этом отчетливо понимая, что обратно в стойло загнать его уже не сможем. В какой-то момент мы почти добиваемся своего, пусть и таким ублюдошным способом: Янек соглашается на все наши условия, от нас требуется лишь остановить хаос. Так нет, мы и тут посылаем всё и всех на хер и делаем то... ну ты понимаешь. Становимся посмешищем всего мира, проё...ем Крым, музычки, яроши.... Вот тперь вопрос: ЗАЧЕМ ТАК? Что происходит в дали от наших глаз и ушей, что надо было прикрыть всем этим мегакипишем, за что нужно было лишить жизни стольких людей? Я не знаю. Но уверен, что вся эта блажь про ЕС, майдан, прочую шнягу - просто мишура, за которой скрываются реальные течения. Ибо даже я, своим скромным умом понимаю, что целей, декларируемых оппозицией, можно было добиться вполне законно и остаться при этом героями в белых смокинге без единого пятнышка на репутациях. Так что, боюсь, разводят украинцев, как лохов разводят. Не ведитесь, и так уже делов натворили...
Луцьк Показати IP 19 Березня 2014 11:42
Ага, кримчани, приїздіть до Львова, ми вас "любимо і захистимо", правда на ваших дверях напишемо "тут живе москаль", а так ми білі та пухнасті!
Москаль до Луцьк Показати IP 19 Березня 2014 11:51
Да не, не думаю, что нормальный человек поедет жить из хорошего дома на помойку с дерущимися бомжами. Даже ради расписных дверей. Даже если люмпены белые и пушистые. Сомневаюсь чо-то...
Знаю до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 11:58
Не багато, але є. Люди в Криму їм повірили, в них же таких тв***рюк немає щоб порівняти! Крим не переживав бандерівщину.
Петро О. Показати IP 19 Березня 2014 11:45
Свобода - ви з дуба впали. Москалі на нас наступають, а ви фігню робите і їм вила в руки даєте, щоб нас мочили. Я десь вже читав, що москва Свободу фінансує, але не вірив, а тепер бачу, що то правда. Та вас нормально 1 національний показував і громадське по ньому крутять. Зараз всі адекватні ЗМі і бояться проти влади навіть пискнути, а їм ще не подобається. Ех, ще Бенюка в компашку взяли. Нашо воно вам, хлопці. Ви - ж патріоти маєте бути, а не деструктив у суспільство вносити.
Віктор Показати IP 19 Березня 2014 11:46
Ну що, тепер можемо порівняти дві влади. Як в анекдоті: виявляється , то була біла полоса.
111111111 Показати IP 19 Березня 2014 11:47
Жах(
сальвадор Показати IP 19 Березня 2014 11:52
Бидло, бидло і ще раз бидло. Через таких виродків, які тільки вміють три букви у непристойне слово зліпити, скоро від України відколеться увесь Схід і Південь, адже люди там думають, що на Заході всі такі прибиті на голову. Зібрати усіх цих психопатів - фаріонів, музичків, бендюків і мірошниченків і закрити в окрему камеру, коли не вміють вести себе цивілізовано. Нехай там товчуться, як таргани в банці. Нам як ніколи, потрібно обєднати всі частини країни, а ці бидлюки діють якраз навпаки.
ЗМІ Показати IP 19 Березня 2014 11:53
А чого це "Журналісти без кордонів" мовчать? Свобода слова для "Свободи" пустий звук! Оголосіть список власників українських телеканалів і тоді люди побачать, що їх використовують по повній! Всі новини як під копірку!!
Москаль Показати IP 19 Березня 2014 11:57
Эт еще что. Ждите скоро новостей, что правый сектор не такие уж и герои, а очень даже себе подонки, и что с майданом погорячились, народу положили кучу. Неудобно как-то получилось... Вангую, все эти ништяки появятся в изобилии перед выборами презика в вашей же прессе. Будете российские СМИ еще добрым словом вспоминать, как образец честности и порядочности.
Луцьк до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 12:01
Правий. Відключили російськи канали, що люди не знали правди, так легше зомбувати.
москалик до Москаль Показати IP 19 Березня 2014 12:59
Якщо чесно і порядно і по російськи то "дебільо".
Всезнайко Показати IP 19 Березня 2014 11:59
Сволотовці довбані. Будете кров"ю харкати.
Москаль до Всезнайко Показати IP 19 Березня 2014 12:05
Весьма содержательно и эмоционально. Истинный сын украинского народа! Жги ешчо!!
Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 12:02
ВН, ви молодці!!!!!!!! Людям очі відкриваєте на ту сволоту.
Всезнайко до Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 12:04
Згідний! Волинські новини, то не Волинь Пост, де коментар навіть не напишеш...
Підтримую до Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 12:07
1000000%%%% Сволотівці масово видаляють це відео з інтернету!
Люди до Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 12:11
Шановні, а те, що те телевізійне чмо по 1 націанальному показувало новини ті самі як і в расєї то це нічого, нормально. Обідили одного поставленика кремля і вже стільки шуму.
Лучанин до Люди Показати IP 19 Березня 2014 12:18
По твоїй зомбованій логіці: нам по-фіг, що брехня, зато українська!
ZMI до Люди Показати IP 19 Березня 2014 12:30
Бачити можна одне, а висновки робити свої!!! Багато міжнародних організацій і ЗМІ засудили дії з забороною вільного доступу до російських ЗМІ на території України!!! P.S. А типу наші 5-й, 24-й, 1+1... одну правду показують?!:)))
... до ZMI Показати IP 19 Березня 2014 14:37
1+1 вчора ввечері, як не дивно, показав цей сюжет, на відміну від інших каналів. Але всі 100% канали показують новини все як під копірку, так само як і російські. Правда - вона завжди посередині! Людина від тварини тим і відрізняється що вона має змогу аналізувати отриману інформації, а не тупо її хавати!
Лучанка до Люди Показати IP 19 Березня 2014 12:41
повністю згідна. підорок Пантелеймонов як видно з другого відеосюжету аж штанці обмочив. думав що буде царювати і дурити український народ. а всі дописувачі тут язиком сильні, тільки молоти дурню всяку. вийдіть і спробуйте змінити щось і змістити від корита цих кровососів януковських.
Луцьк до Лучанка Показати IP 19 Березня 2014 12:50
Ваша "культура", шановна, аж пре!
механик до Луцьк Показати IP 19 Березня 2014 14:32
свобода и правый сектор это проплаченные агенты Путина.Видио как унижали Башкаленко и выпендреж хунвенбина савтоматом в Ровно русское ТВ крутит постоянно
нікалай Показати IP 19 Березня 2014 12:03
а де ТЯГНИБОК? чому мовчить? на що ми напоролись? вже й не знаю кому вірити. може москалям. СВОЛОТА. СОБАКИ КРИМ прослари. треба було там іти і доказувати а не лізуть тут КОЛИ вже усі заплатять за це що вичворили в Україні
Москаль до нікалай Показати IP 19 Березня 2014 12:08
Тягнибок фиксами за волосы на обамкиной попе зацепился. Просил передать, что подойдет попозже.
лучанка до нікалай Показати IP 19 Березня 2014 12:10
Який Тягнибок?????????777 Ти забув, як він на Говерлі верещав в 2004, що всіх треба вбити!!!!! І москалів, і "жидву"! Не думаю, що те патлате самовільно туди поперлося!
вася Показати IP 19 Березня 2014 12:13
тагнибок вже дав заяву по цьому інциденту. Скоро вибори тому починається боротьба тільки дурнота не обізнана в цьому не розбирається, ще заплачте, що якогось телевізійного гівнюка обідили
Урсула Показати IP 19 Березня 2014 12:16
Бидло і невігласи. А ще там Богдан Бенюк, який колись користувався повагою. Ганебний вчинок, який позорить і так опозорену своїми неадекватними членами ВО "Свобода". Думаю, якщо будуть позачергові парламентські вибори - люди належно оцінять старання цієї бикоти!
Наталя до Урсула Показати IP 19 Березня 2014 13:04
Бенюк взагалі немає ніякого морального права щось котити на "москалів"! Він же не вилазить з їхніх серіалів - а руку, що кормить не кусають!! Морду наїв таку в ссволоті, що не в один екран не влазить!!
Філософ Показати IP 19 Березня 2014 12:19
"Свобода", як і комуністи, обдурили виборців. Сором і ганьба зрадникам українського народу. Прокуратура має розслідувати цей злочин проти власного народу з врахуванням ситуації. Світ жахається від таких демократів. Не за це стояв Майдан і гинули найкращі сини України! Позбавити без вагань депутатських мандатів.
Олег до Філософ Показати IP 19 Березня 2014 13:53
Ти комуністів до цих сволотівців не тули! Я не за КПУ, але таких гн****д як в сволоті то немає ні в одній партії!!!!!!!!!!!
н-да... Показати IP 19 Березня 2014 12:22
оце бидло!!! а що говрить в моїй країні за мої гроші??? це ж з якого часу Україна стала його. і з якого часу гроші його??? за які такі його гроші??? за ті що ще неподерибанили??? в неті є відео, коли бенюку задали питання чи відмовиться від з/н нардепа і пільг, так той хе..р сказав чому я маю відмовлятись я на це заслуговою це моє і відмовлятись незбираюсь...КЛОУНИ недорозвиненні!!
клас Показати IP 19 Березня 2014 12:22
Чого розрепетувались?Забули , як 1 канал перевертав інформацію з майдана?Не гірше російських каналів.Швидко забули???Ну не витримали нерви у людини.За це сурово відповість і докаже що готовий до рішення суду.А ви жовчники , заткнетесь тоді???А такі "лучанин"и в першу чергу заслуговують слова "сволота" і гідні його.
Анонім до клас Показати IP 19 Березня 2014 12:36
Не витримали нерви в людини, яка має депутатську недоторканість. Ну-ну...
Оля до клас Показати IP 19 Березня 2014 13:54
Давно з схрону виліз?
??? до клас Показати IP 19 Березня 2014 14:46
Не перевертав, а частково позакував те, що вирізали інші канали!!! В інтернеті можна знайти випуски новин, при бажанні, і співставити з повними записами подій, які вже викладнеі на тому ж ютубі.
Валентин Показати IP 19 Березня 2014 12:23
Янукович був і дурновати і неправий і зажрався, але такого жаху не було. Я уявляю якби замість ПР, правлячою партією була б Свобода. Це булаб громадянська війна. Те, шо вони роблять - це фашизм в чистому вигляді. Саме через таких ідіотів, російські ЗМІ пишуть про бандерівців і ріки крові. Сумно це все. Один режим змінив інший - ще гірший!
пидбош до Валентин Показати IP 19 Березня 2014 13:06
Якби не янек то "свобода" ніколи б не мала такого рейтингу.Подумай , а потім варгань дебильні відрижки.
Анонім до пидбош Показати IP 19 Березня 2014 13:38
та твоя Свобода.... за такі витвори мистецтва в тій самій Польші в кайданках сиділа.... що ти мелеш.... те що допустимо в Україні не дозволено в ЖЄвропі..... ти покажи мені одну європейську країну.. де майдан би 3 місяці стояв.... за 3 дні би розігнали.... а в нас нізя... бо демократія...( та вона тут і в зародку не була )))) мать АНАРХІЯ настала.
Луцьк до пидбош Показати IP 19 Березня 2014 13:57
Скоро буде антирейтинг!
Бувалий до Валентин Показати IP 19 Березня 2014 14:20
100% згідний, тільки змінив шляхом людської крові.Болить душа, за що, за що люди йшли під кулі. Невже наївні, вірили що щось зміниться. Влада це завжди буруд.
+100 Показати IP 19 Березня 2014 12:24
респект волинським новинам за все. що показують і за те що коменти писати можна а то Пащенко так дупу вилизує, що скоро щоб пос,,ти дирки небуде)))ні новин правдивих ні комента добавити!!!
диво Показати IP 19 Березня 2014 12:34
На блюдечке с золотой каемочкой преподнесли российским СМИ материал!:) Ну что тут еще сказать...!:(
Lex Показати IP 19 Березня 2014 12:51
Какой народ, такая и власть :)
Оксана Показати IP 19 Березня 2014 12:54
Це переодітий Путін зробив.
Хутін Пуй Показати IP 19 Березня 2014 13:43
молодці....і так з кожною проросійською поганню треба поступати
Луцьк до Хутін Пуй Показати IP 19 Березня 2014 14:00
Такої погані як Сволоті ще треба пошукати
Лучанин Показати IP 20 Березня 2014 00:59
"Свобода" і "правий сектор" - це звичайні бандитські організації, виявилися помічниками Путіна по розвалу України
Бачив і чув Показати IP 20 Березня 2014 02:59
Хочеться вірити що все буде добре але знову і знову не дають якісь пр***ри. Українці не голосуйте серцем голосуйте здоровим глуздом. Давайте заборонимо всі партії. Давайте вибирати людей до всіх рівнів влади за їх вже зроблені справи а не за обіцянки. От тоді і будуть добре жити І наші батьки і наші діти!
Саша Вовк Показати IP 20 Березня 2014 09:42
Федік, втікай зі Свободи! Ти ж ніби розумна людина, не протирай штани на цьому офісі. Коли ти нарешті зрозумієш, що тебе Вітів і Боруцький держать за останнього лоха і кормлять обіцянками!
Анонім Показати IP 21 Березня 2014 20:15
Странно почему то ощущение что власти начинают сливать пр.сектор, видимо он им не нуже бояться его!он свое отработал!
Лучанин Показати IP 22 Березня 2014 11:32
Мавр (правий сектор) зробив свою справу, мавр може йти, більше не потрібний, тим більше Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus