USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оновили центр первинної медико-санітарної допомоги

5 Вересня 2017 12:35
В обласному центрі Волині після ремонту відкрили приміщення центру первинної медико-санітарної допомоги № 3. На це витратили 200 тисяч гривень.

Відкриття відбулося сьогодні, 5 вересня, за участю представників міської влади та керівництва медичного закладу.

Так, за кошти міського бюджету у сумі 200 тисяч гривень було відремонтовано 2/3 другого поверху центру первинної медико-санітарної допомоги № 3. Окрім того, був зроблений якісний ремонт санвузлів зі заміною труб та сантехніки. Також з міського бюджету планують виділити кошти, аби завершити ремонт повністю.



За словами начальника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Миколи Якимчука, цей коридор є етапом поступового оновлення закладу. Першим етапом був ремонт приміщення на першому поверсі призовної медичної комісії, наступним етапом було будівництво перехідної галереї і кабінету флюорографії.



Головний лікар Комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №3» Віктор Максимюк зауважив, що ремонт закладу був конче необхідний, оскільки він був зданий в зданий в експлуатацію ще в кінці 80-х на початку 90-х років минулого століття і суттєвих ремонтних робіт там не проводилося. Тому міська рада вирішила виділити 200 тисяч гривень на його ремонт.

Фото з сайту міської ради

«Пацієнти надзвичайно задоволені ремонтом, їм приємно тут перебувати. Наші лікарі користають великим авторитетом серед пацієнтів, тому для якісного надання медичної допомоги нам був потрібен лише ремонт. Нам необхідно ще 200 тисяч гривень, аби завершити цей поверх, щоб приміщення було європейського рівня. Я завжди казав, що в медичному закладі навіть стіни лікують»,- розповів Віктор Максимюк.



Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що міська рада приділяє значну увагу закладам охорони здоров’я.

«На жаль, наших медичних закладах є такі коридори, що коли заходиш туди, то впадаєш в депресію. За 200 тисяч гривень, на мою думку, був виконаний дуже великий обсяг робіт, оскільки була замінена і підлога, і двері в кабінети. Також відремонтували стіни і санвузол. Нам залишилося відремонтувати ще 1/3 коридору. Я думаю, в такому приміщенні приємно перебувати. Воно сприяє тому, щоб пацієнти почували себе комфортно в тих місцях, куди вони приходять за допомогою.

Сьогодні ми приділяємо значну увагу закладам охорони здоров’я – це й оновлення медичного устаткування, ремонти в коридорах, а також по лінії капітального будівництва. Окрім того, зараз надійшло клопотання від головного лікаря, аби виділити кошти на завершення цієї частини. Ми завершимо повністю цей поверх», - підсумував Ігор Поліщук.

Також стало відомо, що підрядник ТОВ «Волинькомплект» за свої кошти подарував медичну закладу лавки, які стоять в коридорі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Що Показати IP 5 Вересня 2017 14:08
що таке "центр первинної медико санітарної допомоги" , то поліклініка чи що? Так от напевно більшості пацієнтів до п"ятої точки, які там коридори, всі хочуть потрапити до лікаря, сімейного і вузькопрофільного, здати аналізи, зробити рентген, узд, інші обстеження, вчасно , без великих черг і за посильну плату і в одному приміщенні, от цей процес треба було огранізувати так щоб людям було комфортно і зручно. Та ми в ветеринарну клініку собаку привели, то їй відразу ж аналіз крові зробили і всі можливі обстетеження, а людині, якщо стане погано в другій половині дня, але не до такого стану, щоб швидка забрала в лікарню, то й до лікаря можна не потрапити і аналізи хр?н здасиш.
що до Що Показати IP 6 Вересня 2017 00:15
А ви похміл@йтесь вранц,і а не в обід - і не буде погано у другій половині дня
Наталія Показати IP 5 Вересня 2017 15:33
А де він знаходиться? Яка адреса?
Мар'яна до Наталія Показати IP 5 Вересня 2017 20:45
м.Луцьк. вул. Стефаника 3а
тьотя Показати IP 5 Вересня 2017 23:35
А ви пробували добратися до того горезвісного центру"? За годину якщо повезе ,з пересадками якраз і доїдете, а поки до лікаря попадете, а потім він ще до когось пошле і ще, і ще то ви про свої хвороби всі забудете! Якщо ви людина працююча, то беріть відгули на тиждень, можливо хоч діагнос встановлять. А які там коридори хворій людині до лампочки. Їй допомога кваліфікована потрібна!!!
дядя Показати IP 6 Вересня 2017 00:24
Є ще такі ПАНОВЕ:- не знаю як, но не так; або а баба Яга проти; або то фігня а от ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus